23.10.12

Ε, μη χάσουμε τέτοιο κελεπούρι κύριε Δένδια


Έξαλλος ο Γιώργος Τράγκας, η επιτομή της αξιοπρεπούς δημοσιογραφίας επί Ελληνικού εδάφους, με το γεγονός της μείωσης της φρουράς που του παρήσχε η ΕΛ.ΑΣ. έναντι των... επίδοξων δολοφόνων του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Από χθες έμαθα ότι ο δείκτης προστασίας που μου είχε δοθεί γιατί δεν είχαν συλληφθεί οι επίδοξοι δολοφόνοι μου… Ήμουνα στους δέκα πρώτους στόχους του Δημοσίας Τάξης… Χθες ήρθη κατά 50% ο δείκτης προστασίας μου. Και το λέω γιατί αν αύριο πάθω κάτι, φυσικά ο κ. Δένδιας και ο αρχηγός της αστυνομίας και ενδέχεται και το Μαξίμου, δεν ξέρω, να είναι υπεύθυνοι γιατί σκότωσαν τον Τράγκα ή του επιτέθηκαν. Η Ελληνική πολιτεία δεν συνέλαβε τους δολοφόνους μου, τους άφησε ελεύθερους γιατί;»

Ως γνωστόν, ο κος Τράγκας έχει προσφέρει τα μάλα στην προώθηση του θεσμού της Ελληνικής δημοσιογραφίας, καθώς και στην ενίσχυση του προφίλ της Ελλάδας στο εξωτερικό, χάρη στην απαράμ....χαχαχα, οκ, οκ, ούτε για πλάκα δεν γράφονται αυτά.

Συγχαίρουμε την Κυβέρνηση που επιτέλους απαλλάσσει τον Έλληνα Αστυνομικό από χρέη παραδουλεύτρας ανθρώπων που μια χαρά οικονομική επιφάνεια έχουν (ή τουλάχιστον θα έπρεπε βάσει των κρατικών διαφημίσεων που έχουνε πάρει κατά το παρελθόν) για να ενισχύσουν τη προστασία τους εάν πιστεύουν ότι τη χρειάζονται. Απαλλαγμένος για να φυλάει τον απλό καθημερινό πολίτη, όπως, ας πούμε, ανθρώπους που άφησε απλήρωτους στο δρόμο συγκεκριμένος επίδοξος εκδότης.

Λαίλαψ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου