11.10.12

Το νέο αστέρι του θιάσου της Κουμουνδούρου

Φόβος και τρόμος έχει γίνει στη βουλή η κόρη του πρώην προέδρου του Συνασπισμού, Νίκου Κωνσταντόπουλου, και βουλευτής του ίδιου κόμματος μετά τις τελευταίες εκλογές, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η μαχόμενη δικηγόρος, προφανώς, θεωρεί πως κάθε φορά που της δίνεται ο λόγος στη βουλή και τα αρμόδια όργανά της, βρίσκεται στην αίθουσα του δικαστηρίου και αγχώνεται πως πρέπει να αγορεύσει. Επί μακρόν. Επί πολύ μακρόν.

Ιδιαιτέρως προκλητική και με ιδιαίτερη αγάπη στην ίδια της τη φωνή, μετατρέπει κάθε ερώτηση σε μικρό διήγημα. Και φυσικά, όλοι την έχουνε πάρει χαμπάρι και την τρέμουν. Χαρακτηριστική η σημερινή περίπτωση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Κατά την ακρόαση του, ο κος Βενιζέλος έκανε εν τη ρύμη του λόγου μια ρητορική ερώτηση προς τη νεαρά βουλευτή, προκαλώντας την άμεση παρέμβαση του Προέδρου της Επιτροπής, κου Νεράντζη, ο οποίος είπε: "Κύριε Πρόεδρε σας παρακαλώ μην απευθύνεστε με ερωτηματικού χαρακτήρα απαντήσεις στην κα Κωνσταντοπούλου γιατί ερεθίζεται και θα σας ξαναπαντήσει." Ο λόγος που ο κύριος Νεράντζης ανησύχησε ήταν γιατί προηγουμένως η κα Κωνσταντοπούλου είχε χρειαστεί μία ολόκληρη ώρα για να απευθύνει τα ερωτήματα της στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν έπαψε και να τον διακόπτει κατά την απάντησή του σε αυτά.

Να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα αποκαλύφθηκαν από την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ τα δύο πρόστιμα του ΣΔΟΕ τα οποία είχε λάβει μετά από καταγγελία για μη έκδοση απόδειξης για υπηρεσίες που προσέφερε ως δικηγόρος το 2006, παράβαση για την οποία κλήθηκε να ελεγχθεί στο γραφείο της από όπου και απουσίαζε και τις δύο φορές.

Από ότι φαίνεται, ένα καινούριο λαμπρό πολιτικό αστέρι, και από τζάκι, έρχεται να γεμίσει γέλιο τις ταραγμένες μας ζωές.

Λαίλαψ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου