31.10.12

Με διαφορά στήθους

Καλλιστεία Μις Δραχμολάγνο Κόμμα 2012, κυρίες μου και κύριοι! Διαλέχτε φρέσκο πράμα, η ομορφιά στην υπηρεσία της υποτέλειας του λαού στους επίδοξους δραχμο-ηγέτορές μας!


Ξεκινάμε με την βετεράνο, πλέον, των Ανελλήνων του κου Πάνου-Μισό να φέρω το τσέκι από τον Πούτιν-Καμμένου! Yπεύθυνη Τύπου, δημοσίων σχέσεων και social media της νεολαίας του κόμματος, η λυγερόκορμη 28χρονη με καταγωγή από τη Νιγηρία, Κατερίνα Καλαγκμπόρ! Απόφοιτος του DEERE και με δυνατά οικογενειακά γονίδια (βλέπε αδερφή Μαρία), ήρθε για να σιάξει λίγο την εικόνα του κόμματος (με Κουντουρά, Τέρενς και Μανώλη, που πας ρε πατριώτη?).


Περνάμε σε κάτι πιο καθαρόαιμο, διότι οι φίλοι μας της Χρυσής Αυγής έχουνε και έναν Γκουίντο φον Λιστ στο background να παίζει. Η ξανθιά DJ-μοντέλο-γυμνάστρια-παρά λίγο Playmate (αλλά μια χαρά εξώφυλλο του Playboy) Χριστίνα Σάμη προτάσσει δυναμικά τα στήθη της στο διαδίκτυο υπέρ της εθνικιστικής οργάνωσης των νταβρατισμένων λεβεντόπαιδων. Ακμαιότατος φαινότυπος της Ευρωπαϊκής φυλής, θα προσφέρει το απαραίτητο διάλειμμα στην τεστοστερόνη των αναποδογυρισμένων πάγκων (runner-up η αρραβωνιάρα που προαλείφεται για Δήμαρχος).


Τέλος, το νέο πουλαίν του Αλεξέι, το καμάρι του Μαρξισμού, η απολαυστική νέα συντρόφισσα και διακεκριμένη επιστήμων Τουρκολαγνίας (τρέμε Δούρου) Μαριλένα Μπαϊραμπά! Η 26χρονη επαναστάτρια πετάει από πάνω της τον μανδύα της αστικής της μόρφωσης (και ότι άλλο φοράει τεσπά) για το καλό του αγώνα και, ειδικά, για τη μεγάλη της αγάπη, τον "Κίσσινγκερ της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής», όπως τον αποκαλεί, τον πολλά βαρύ και όχι κο Νταβούτογλου!


Οπότε, αγαπητοί μου φίλοι, μην πτοείστε! Τα κόμματα της δραχμής ζωντανεύουν για σας το ρητό "φάτε μάτια ψάρια"! Μπορεί με τις προτεινόμενες πολιτικές τους (τις ποιες?) να μην έχετε να φάτε, αλλά το μπουτάκι δεν το χάνετε! Ευτυχείτε!

TopGunZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου