15.10.12

Τζάκρη: Ψήφισα για να... μειωθεί η τιμή του πετρελαίου!

Ανέβηκαν έντονα οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανάμεσα στο βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη σήμερα το πρωί.



Σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως έχει πιει το νερό της Άρνης σε ότι αφορά τα πεπραγμένα του. Λίγο πολύ η κα Τζάκρη υποστήριξε στην εκπομπή των κων Καμπουράκη και Οικονομέα στο MEGA πως ως ΠΑΣΟΚ ψήφισε την εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης με αυτόν του κίνησης για να χαμηλώσει η τιμή του πρώτου και να γίνει πιο ελκυστικό!

Κάτι το οποίο έβγαλε τον βουλευτή της ΝΔ από τα ρούχα του, υπενθυμίζοντας στη συνάδελφό του τι ακριβώς ψήφισε και πως δεν μπορεί να είναι αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση. Κάτι το οποίο, πρακτικά, της υπενθύμισαν και οι οικοδεσπότες της, αφού το να βγαίνει βουλευτής της τραγικά αποτυχημένης διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και να προσπαθεί να παρουσιάσει το άσπρο ως μαύρο, είναι, αν μη τι άλλο, χλεύη για τους χιλιάδες Έλληνες που υποφέρουν σήμερα, αποκλειστικά και μόνο από τις ατολμίες και τα λάθη αυτού του κόμματος.

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσει το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ πως όση αξιοπρέπεια του έχει μείνει θα τη χάσει με τέτοιους είδους δηλώσεις.

TopGunZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου