20.10.12

Που βαδίζουμε;


Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Forbes, οι συναλλαγές υψηλών ποσών με μετρητά, απαγορεύονται πλέον, δια νόμου, στο Μεξικό.
Η απαγόρευση αυτή θα ισχύσει σε 90 μέρες από σήμερα, και αποτελεί μέρος της προσπάθειας της πολιτείας να ελεγχθεί η διακίνηση χρημάτων στη χώρα.
Για αγορές ακινήτων θα απαγορεύονται οι συναλλαγές με μετρητά σε ποσά  άνω των $38.750, ενώ για αυτοκίνητα, χρυσαφικά, πίνακες, και λαχεία, το μέγιστο ποσό  θα είναι $15.000. Η παραβίαση του νέου νόμου θα συνεπάγεται ποινές φυλάκισης από πέντε χρόνια και άνω.
Έτσι, με το πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, και των ναρκωτικών, έναν ψεύτικο πόλεμο δηλαδή, αυτό που πετυχαίνεται είναι ο έλεγχος των χρημάτων μας, και δίνεται ένα ακόμη δώρο σε αυτούς που πραγματικά ελέγχουν τον πλανήτη.


Αυτό που συμβαίνει αποτελεί μέρος ενός σχεδίου, και δεν είναι απλά κάποιες κινήσεις απελπισίας ή αντίδρασης.
Οι ελίτ που μας ελέγχουν θέλουν να αλυσοδέσουν τον κόσμο, και ένα βήμα είναι ο έλεγχος της κάθε σοβαρής χρηματικής συναλλαγής.
Όπως έχουμε πει και άλλοτε, η ψεύτικη και δήθεν «κρίση χρέους» στην Ευρώπη, χρησιμοποιείται για να δικαιολογηθούν κάθε είδους αυταρχικά μέτρα.
Οι κυβερνήσεις δανείζονταν μετά χαράς ότι τους έδιναν οι τράπεζες. Με αποτέλεσμα, οι Ισπανοί, και άλλοι Ευρωπαίοι να έχουν ήδη χάσει το δικαίωμα που είχαν να συναλλάσσονται με μετρητά.
Η ισπανική κυβέρνηση έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως θέλει να μπορεί να ελέγχει τις συναλλαγές, προκειμένου να διασφαλίζεται η πληρωμή των φόρων.
Βέβαια, όποιος ξέρει από Ισπανία, ξέρει και το πόσο υψηλή είναι η εκεί φορολογία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ήδη περιοχές που να ζητούν επίμονα την απόσχισή τους.
Οι φόροι που επιβάλλει το ισπανικό κράτος, ειδικά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι αβάσταχτοι, και στην ουσία συνιστούν τιμωρία. Παρόλα αυτά το κράτος επιμένει.
Τώρα ήρθε και η σειρά του Μεξικού. Και πάντα υπάρχει μια καλή δικαιολογία. Στην προκειμένη περίπτωση το εμπόριο ναρκωτικών.
Στη πραγματικότητα όμως, πρόκειται για ένα γενικότερο σχέδιο, που εφαρμόζουν οι παγκόσμιες ελίτ, για τη δημιουργία μιας παγκόσμια κυβέρνησης που  θα μπορεί να ελέγχει τις συναλλαγές των πολιτών.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του  Forbes, και η Ιταλία έχει ήδη προχωρήσει σε μια παρόμοια απαγόρευση, από ένα ποσό και πάνω.
Στο Μεξικό χρησιμοποιείται ως δικαιολογία το εμπόριο ναρκωτικών, αλλά όλοι πια ξέρουμε ότι πίσω από την παγκόσμια διακίνηση ναρκωτικών κρύβονται οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, που χρησιμοποιούν τα κέρδη τους για να χρηματοδοτούν μαύρες και απόρρητες αποστολές και επιχειρήσεις. Είναι πολύ πιθανό, να είναι μπλεγμένες σε αυτό το λαθρεμπόριο και η Μοσάντ με την MI6.
Τον 19ο αιώνα, το βρετανικό στέμμα κέρδιζε περιουσίες ολόκληρες, πουλώντας όπιο στους Κινέζους.
Η διακίνηση ναρκωτικών από πλευράς κρατών είναι μια αρχαία υπόθεση.
Για να είναι κάτι πολύ κερδοφόρο, θα πρέπει να γίνει σπάνιο, και η προσφορά του να είναι περιορισμένη. Ένας τρόπος για να μειωθεί η προσφορά και να αυξηθούν τα κέρδη στη διακίνηση κάποιου προϊόντος, είναι να κηρυχθεί παράνομο.
Σε κάποια φάση, προβλέπεται να δεχθεί επίθεση τόσο ο χρυσός, όσο και το ασήμι, αφού όλα δείχνουν πως ο κόσμος κατά εκεί βαδίζει.
Εν τω μεταξύ, αυτές οι νέες απαγορεύσεις κάθε τόσο  και σε διάφορα κράτη, συμπιέζουν προς τα κάτω όλο και πιο πολλές ελευθερίες.
Η τελευταία απαγόρευση  θέλει να μην υπάρχουν χρήματα, περιουσίες, και περιουσιακά στοιχεία που να μην είναι γνωστά.
Και αυτός είναι ο τελικός σκοπός….

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου