17.10.12

Δεν πάμε καθόλου καλά….


Τελικά, ο κόσμος τα έχει κυριολεκτικά χαμένα.
Και μιλάω γενικώς.
Μπορεί η αστυνομία μας να έχει κάποια τζιμάνια, που δεν φημίζονται για την οξύνοιά τους, αλλά και οι Άγγλοι μπόμπιδες, το θέλουν το δούλεμά τους….



Κάποιος ανήσυχος, πλην όμως μάλλον βραδύνους Βρετανός, κάλεσε την αστυνομία, επειδή, όπως είπε, κάποιος περίεργος τύπος κυκλοφορούσε στην γειτονιά του, οπλισμένος με σπαθί!
Η αστυνομία έσπευσε, και έπεσε επάνω στον 60χρονο Colin Farmer, που είναι τυφλός, και που κρατούσε το ειδικό λευκό μπαστούνι του.
Και ως εδώ, όλα καλά. Μια απλή παρεξήγηση θα πείτε.
Έτσι δεν είναι;
Έλα όμως που δεν είναι.
Τα αστροπελέκια αστυνομικά όργανα, θεώρησαν πως το μπαστούνι είναι σπαθί των σαμουράι(!), και προφανώς ο ηλικιωμένος τυφλός νίντζα, και του επιτέθηκαν, χρησιμοποιώντας εναντίον του ακόμη και την ειδική συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser!
Όπως αναφέρει ο δύσμοιρος Farmer, «ούτε που κατάλαβα τι έγινε. Άκουσα κάποιες άγριες φωνές, και νόμισα πως θα μου επιτεθούν χούλιγκανς. Αμέσως μετά ηλεκτρίστηκα, και έπεσα παράλυτος στο έδαφος…».
Όπως λέει ο ταλαίπωρος Farmer, προσπάθησε να εξηγήσει στους τσάκαλους αστυνομικούς ότι είναι τυφλός, αλλά μάταια, αφού αυτοί συνέχισαν να τον πατάνε στο έδαφος, αφήνοντάς του σημάδια και μώλωπες, και στη συνέχεια του πέρασαν και χειροπέδες.
Τώρα σκέφτεται να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον τους.
Πάντως, το αρχηγείο της αστυνομίας διέταξε έρευνα για το περιστατικό.
«Έτσι κι αλλιώς περπατάω σαν χελώνα…», λέει ο Farmer, «και θα μπορούσαν άνετα να με προφτάσουν, και να μου πουν να ρίξω το όπλο μου…».
Εν τω μεταξύ, ένας μεθυσμένος 27χρονος, που όντως κρατούσε σπαθί συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, και τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες παράνομης οπλοφορίας, κ.ά.

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου