27.10.12

Η Αλ Κάιντα συνεχίζει το βιολί της.


Πριν από δυο περίπου εβδομάδες, ο ηγέτης της τρομοκρατικής ισλαμικής οργάνωσης Αλ Κάιντα, Ayman al-Zawahri, παρότρυνε τους Μουσουλμάνους να κηρύξουν διαρκή ιερό πόλεμο εναντίον των ΗΠΑ και του Ισραήλ, εξαιτίας του βλακώδους εκείνου κινηματογραφικού «έργου», που πρόσβαλε τον προφήτη Μωάμεθ.

 
Παράλληλα, ο «τρελαμένος» ηγέτης της Αλ Κάιντα χαρακτήρισε ως «έντιμους και εργατικούς» τους διαδηλωτές που εισέβαλλαν σε αμερικανικές διπλωματικές εγκαταστάσεις στη Βεγγάζη και στο Κάιρο, ζητώντας από τους Μουσουλμάνους παντού, να τους μιμηθούν!

Κατηγορώντας την Αμερική μέσω ηχητικού του μηνύματος, είπε και κάτι έξυπνο: Ότι δηλαδή, η νομοθεσία των ΗΠΑ επιτρέπει την προβολή τέτοιων ταινιών, με το πρόσχημα της ελευθερίας της έκφρασης. Αναρωτήθηκε όμως για που είναι αυτή η ελευθερία, όταν οι αμερικανικές αρχές βασανίζουν Μουσουλμάνους κρατούμενους!
Χθες, ο Ayman al-Zawahri έκανε μια ακόμη εντυπωσιακή δημόσια (διαδικτυακή) εμφάνιση, μέσα από ένα δίωρης διάρκειας βίντεο, που ανέβηκε σε ακραίες ισλαμικές ιστοσελίδες.
Στο βίντεο αυτό, καλεί τώρα τους Μουσουλμάνους να προχωρήσουν σε μαζικές απαγωγές Δυτικών, και να ζητήσουν ως αντάλλαγμα την απελευθέρωση μαχητών της τζιχάντ που είναι φυλακισμένοι, συμπεριλαμβανομένου ενός τυφλού Αιγύπτιου ιμάμη που εκτίει ποινή φυλάκισης στις ΗΠΑ, για βομβιστικές επιθέσεις που είχε πραγματοποιήσει το 1993 στην Νέα Υόρκη.
Ο al-Zawahri ζητάει επίσης την στήριξη των ανταρτών της Συρίας, ενώ θεωρεί αναγκαία και την επιβολή του ισλαμικού νόμου της σαρίας στην Αίγυπτο!
Όπως λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε, η απαγωγή πολιτών των κρατών που πολεμάνε το Ισλάμ, είναι ο μόνος τρόπος για να βοηθήσουμε τα φυλακισμένα μας αδέλφια.
«Είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν….» τόνισε ο τουρμπανοφόρος τρομοκράτης.
Και συνέχισε, «θα αρπάζουμε όλο και περισσότερους… μέχρι να ελευθερωθούν οι ήρωες μας».

S.A. (AP)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου