11.10.12

Πλέον τσιμπάμε στο παραμικρό



Βούιξε το διαδίκτυο με την υποτιθέμενη είδηση πως η Τρόικα μας πρότεινε να... εκκενώσουμε νησιά. Όσα μάλιστα έχουνε κάτω από 150 κατοίκους.



Πριν βγει η οποιαδήποτε επαλήθευση ή διάψευση, βγήκαν όλοι στα κάγκελα! Τι "προδοσίες" και "φτυσίματα" πέσανε, τι ψευτοπατριώτες ξεσπάθωσαν, ακόμα και έγκυρα site το παρουσίασαν ως σοβαρή είδηση! Κάποιοι μάλιστα έκαναν τον κόπο να φτιάξουν και λίστα με τα νησιά που έχουνε κάτω από 150 κατοίκους και τα "καταδίκασαν" σε εγκατάλειψη πάραυτα.

Την είδηση φέρεται να προκάλεσε στιχομυθία του Υπουργού Ναυτιλίας Κώστα Μουσουρούλη σε συγκέντρωση 70 Ελλήνων Εφοπλιστών, σε σχέση με την υποτιθέμενη πρόταση ενός μέλους του επιτελείου της Τρόικας, και που αφορούσε το θέμα των "άγονων γραμμών", και πως του απάντησε ότι "δεν το διαπραγματευόμαστε". Πέρα από το επικοινωνιακό ατόπημα, οπότε, ενός Υπουργού για το πιθανό στούκας που μπορεί να αμόλησε κάποιος χαμηλόβαθμος αξιωματούχος, όπως καταλαβαίνετε, δεν τίθεται ζήτημα.

Τη διάψευση της ύπαρξης οποιουδήποτε τέτοιου θέματος έκανε πριν λίγη ώρα και ο Βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης στο tweeter.


Ο Υπουργός Ναυτιλίας ήδη έδωσε εξηγήσεις στο Μαξίμου, στο οποίο από ότι φαίνεται δεν έχουνε διάθεση να ασχολούνται με... τριχιές, μπροστά στα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα, οπότε και αφήνουν την αξιολόγηση του Υπουργού για μέλλοντα χρόνο.

Θα γελάσουμε πολύ τις επόμενες μέρες, όπως κάνουμε εδώ και καιρό. Προφανώς κάποια site προσπαθούν να μας φτιάξουν τη διάθεση με τις διάφορες φανταστικές ιδέες που ακούγονται κατά καιρούς (φορολόγηση του πτυχίου, το θυμάστε?) χωρίς να τους νοιάζει για την εγκυρότητά τους. Θα μου πείτε, εδώ κάποιοι περιμένουν ακόμα τα δις της END.

Δαίδαλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου