29.10.12

Το ψωνίσαμε το κορμί πατριώτη...

Κολλαριστά τα έσκασε τα 780 χιλιάρικα σε δολάρια ο Ιάπωνας για την παρθενιά της Βραζιλιάνικης καταγωγής Catarina (όχι, δεν είναι αυτή στη φωτό, για πρωτοτυπία βάλαμε μια λολίτα του γούστου μας), η οποία χθες μας αποκάλυψε και... τον πλούσιο εσωτερικό της κόσμο (είπαμε, όχι φωτό, δεν είμαστε υπηρεσία escort).

Η πράξη θα τελεστεί αεροπορικώς (όχι, δεν εννοούμε αεροπλανάτο), για να μην υπάρχει πρόβλημα με νομοθεσίες περί πορνείας (κάτι το οποίο, βεβαίως-βεβαίως, δεν υφίσταται στην εν λόγω περίπτωση βάσει των λεγομένων της καλλίπυγου), και ο τυχερός Σαμουράι θα πρέπει να χρησιμοποιήσει θηκάρι για το σπαθί του, αφού έχει ελεγχθεί για ΣΜΝ (αν δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό τότε έχουμε πρόβλημα).


Αν και δεν το λες και κακό, με την παρθενία της όμως να την κόβω μουσαντένια, κομματάκι τσιμπημένη η τιμή. Εδώ, θα μου πεις, οι πλούσιοι πληρώνουν χιλιοδόλαρα για την κάθε μουχλιασμένη και αηδιαστική τροφή που μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους σε προχωρημένο στάδιο σήψης, εδώ θα κολλήσουμε?

Και μια και μιλάμε για μουχλιασμένες και αηδιαστικές τροφές, καταγγελίες σωρηδόν στα Ιωάννινα για φοιτήτριες με υποδεέστερο εμπορικό πνεύμα, και μικρότερες φιλοδοξίες από την συνάδελφο Βραζιλιάνα, οι οποίες αντί ενός ευτελούς ποτού επιδίδονται σε σόλο πνευστή εκτέλεση του γνωστού λαϊκού άσματος "Έλα να με τελειώσεις" εις τα αποχωρητήρια και τα φουαγιέ των καφετεριών της πόλης.

Φυσικά, μεγάλο ποσοστό των επί του θέματος σχολιαστών θα αρχίσουν να μιλάνε για την π****να την κρίση.
Για την π****να την κόρη του κανείς.
Η κόρη σας μανδάμ μπορεί να ζήσει και άνευ αλκοόλ, δεν είναι ανάγκη να γίνει βιρτουόζα της φλογέρας μονής οπής. Το μόνο για το οποίο φταίει η κρίση είναι που η καφετέρια δεν είναι μπουζουκτσίδικο και το ποτό Τσικουετσέντο (ή αλλο αμάξι πόλης της προτίμησής της). Το ρεπερτόριο το ίδιο θα ήταν.

Αλλά για να επανέρθω στα του εμπορικού πνεύματος, τι να πούμε κι εμείς οι άντρες που οι περισσότεροι το μόνο για το οποίο μπορούμε να αμοιφθούμε από σεξουαλικής απόψεως είναι για να ΜΗΝ βγάλουμε τα ρούχα μας....


Αντιθέτως η πλειονότης των σημερινών κορασίδων ξεμπουκώνουν τον κινητήρα, τινάζουν τα μπουριά,  και ταράζουν το "προϊόν" στα Test Drive από τα 13-14, και μετά πάνε στα 20 να σου πουλήσουν χιλιομεταχειρισμένο πατίνι για Μερτσεντέ ατρακάριστο.

Και για να κλείσουμε με ένα disclaimer, τυχόν φεμινιστικές οργανώσεις που θίχτηκαν, ας κάνουνε μια διαδικτυακή τσάρκα στο φατσομπούκιον να γουστάρουν "χειραφέτηση".

TopGunZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου