12.10.12

Θέλουμε τεστοστερόνη!


Εδώ και αρκετά χρόνια συμβαίνει κάτι, που αν και το έπιανα επιδερμικά, ποτέ δεν του είχα δώσει την πρέπουσα σημασία.
Τις προάλλες όμως, την ώρα που καθόμουν στο σαλόνι ενός ιατρείου,  περιμένοντας υπομονετικά τη σειρά μου, άρχισα να ξεφυλλίζω  διάφορα περιοδικά μόδας, όπως είναι το vogue, το marie Claire, και άλλα συναφή εκδοτικά πονήματα!






Στις περισσότερες φωτογραφίες που αφορούσαν στην ανδρική μόδα, τα μοντέλα ήταν πανύψηλα, υπερβολικά αδύνατα,  και φυσικά παντελώς άτριχα!
Τα δε ρούχα που φορούσαν, και που επιδείκνυαν με σκέρτσο, και με λάγνα υπονοούμενα,  ήταν όλα πολύ στενά, και έμοιαζαν με τα αντίστοιχα γυναικεία!
Σε σημείο που να μπερδευτώ, για το περί τίνος ακριβώς επρόκειτο.
Γενικά, η συνολική εικόνα των ανδρικών μοντέλων μου φάνηκε, πώς να το θέσω κόσμια,  πολύ γυναικωτή ρε παιδιά!
Και εντάξει, είπαμε, να ντύνονται μοντέρνα και καλόγουστα οι σύγχρονοι άρρενες, να μην φοράνε αηδίες, αλλά όχι και να μοιάζουν στην  Twiggy!
Όχι και να θυμίζουν «τοιούτους» και «ντιντήδες»!
Έλεος…


Εμείς θέλουμε τους άνδρες σαν τον George Clooney ρε αδερφέ!
Aυτός είναι το σύγχρονο πρότυπο ομορφιάς, και όχι τα αποστεωμένα αγοράκια που μας λανσάρουν οι μόδιστροι και οι στυλίστες. 
Θέλουμε τεστοστερόνη δηλαδή, και όχι ανορεξικά, ερμαφρόδιτα, ανδρόγυνα, και εμφανώς  θηλυπρεπή ανθρωποειδή.
Η πιο απλή εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ακριβώς επειδή οι περισσότεροι άνδρες που ασχολούνται με τη μόδα είναι μάλλον ομοφυλόφιλοι, σχεδιάζουν και λανσάρουν ανδρικά ρούχα σαν γυναικεία, αφού στο μπερδεμένο τους μυαλό, έχουν σαν πρότυπο ομορφιάς τη γυναίκα και όχι τον άνδρα!
Τον άνδρα τον θεωρούν έπαθλο, που θα κερδίσει αυτός που ντύνεται πιο λάγνα, και πιο …. θηλυκά.  Γυναίκα ή άνδρας, δεν έχει σημασία!
Εμείς όμως οι δύσμοιρες σύγχρονες γυναίκες, τί φταίμε, και τι δουλειά έχουμε  να βλέπουμε τους άνδρες και τους γιούς μας ντυμένους σαν τις κολλητές μας; 
Ήμαρτον δηλαδή….

Sensei Angie Yoko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου