25.10.12

Η Ελληνική "σάτιρα" χτύπησε νέο χαμηλό


Δεν είμαστε από τους πλέον φανατικούς θαυμαστές της κας Κανέλλη. Θεωρούμε το λόγο και την παρουσία της κλασικό παράδειγμα του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού. Όμως, αυτό που της επιφύλασσαν οι συντελεστές της εκπομπής Συντέλεια (μια ατυχής προσπάθεια σάτιρας) ήταν το λιγότερο απαράδεκτο.


Σήμερα το πρωί, η βουλευτής του ΚΚΕ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου. Κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος, ένας γεροδεμένος άντρας, φορώντας γάντια του μποξ και μια σημαία της Χρυσής Αυγής, κινήθηκε απειλητικά εναντίον της. Δεν επρόκειτο φυσικά για μια ανερυθρίαστη επίθεση κάποιου τρελαμένου, αλλά "αστεϊσμός" των ανθρώπων της εκπομπής Συντέλεια.

Η κα Κανέλλη φέρεται να αντέδρασε έντονα συναισθηματικά και σχεδόν κατέρρευσε, πιστεύοντας ότι απειλήθηκε η σωματική της ακεραιότητα. Μόλις ηρέμησε, "τα βρόντηξε" και αποχώρησε από την εκπομπή, αφήνοντας την οικοδέσποινά της, κα Τσαπανίδου, με την αμήχανη υποχρέωση να δικαιολογήσει την αποχώρησή της και να απολογηθεί για το περιστατικό. Μετά από λίγο όμως επέστρεψε και έτοιμη να παραδοθεί σε λυγμούς καταδίκασε το περιστατικό το οποίο της θύμισε το περιστατικό με τον κο Κασσιδιάρη σε εκπομπή του ΑΝΤ1. Αν και για το πρώτο περιστατικό δεν αμφιβάλλει κανείς ότι χρησιμοποιήθηκε επικοινωνιακά, το τελευταίο αυτό περιστατικό δε φαίνεται να επιδέχεται ίδιο συλλογισμό.

Λαίλαψ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου