16.10.12

Κύλησε ο τέντζερης...

Λίγες μέρες μετά τις έντονες αντιδράσεις του απόδημου Ελληνισμού στην Αστόρια και αλλού για τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Νέα Υόρκη, έρχεται και κάποιος να καλωσορίσει τη φασιστική οργάνωση στις ΗΠΑ.



Το κόμμα των "Ιπποτών", μία από τις έξι οργανώσεις οι οποίες αναφέρονται ως Κου Κλουξ Κλαν (ναι, τα γνωστά "φαντασματάκια") στην Αμερική, φιλοξενεί στις σελίδες του ιστότοπού της την είδηση της επέλασης της Χρυσής Αυγής στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με εγκωμιαστικά και αδελφοποιητικά σχόλια.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως η «υπερεθνικιστική παράταξη Χρυσή Αυγή εγκαινίασε τα γραφεία της στη Νέα Υόρκη για να προσεγγίσει την ελληνική διασπορά. Ένα παρακλάδι της παράταξης λειτουργεί ήδη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας». Φυσικά τσιμουδιά για την υποδοχή τους από τους ομογενείς.

Βλέπετε, εκεί το κράτος λειτουργεί (κουτσά στραβά) και δεν χρειάζονται αυτόκλητοι σωτήρες, ενώ και οι ομογενείς, όσο κι αν έχουνε ομογενοποιηθεί στην Αμερικανική κοινωνία, δεν ξεχνάνε πως κι αυτοί εκεί προήρθανε από ή είναι οι ίδιοι μετανάστες, κοινωνική ομάδα για την οποία η Χρυσή Αυγή δεν τρέφει και ιδιαίτερα θετικά συναισθήματα.

Την ίδια ώρα, οι Χρυσαυγίτες της Νέας Υόρκης γράφουν: «Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε και να στηρίξουμε στην ελληνική διασπορά το εθνικιστικό όραμα της Χρυσής Αυγής. Πρέπει να αντισταθούμε στην πολυπολιτισμική και ανθελληνική ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.»

Περιμένουμε πρόσκληση για το πρώτο διαπαραταξιακό συνέδριο ανταλλαγής τεχνογνωσίας των δύο οργανώσεων.

Λαίλαψ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου