12.10.12

Να ετοιμαζόμαστε για ... σαρίκια!


Ακούγοντας την  Julia Gillard, πρωθυπουργό της Αυστραλίας, με πίστη στα δικαιώματα των συμπατριωτών της, να λέει τα αυτονόητα, ότι δηλαδή οι μετανάστες πρέπει να προσαρμοστούν στον αυστραλιανό τρόπο ζωής και όχι οι Αυστραλοί να αποδέχονται ότι αντιτίθεται στον πολιτισμό που έχουν δημιουργήσει, σκέφτομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που αναπαράγοντας τα λεγόμενα τους, δεν κινδυνεύεις να σου προσάψει κάποιος   ότι μουρμουρίζεις σπασμένες λέξεις από ξένες γλώσσες...

 

Αν πάλι αναλογιστεί κανείς την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη όπου υπάρχει μουσουλμανικό γκέτο που ισχύει η σαρία και διδάσκεται ο μεντρεσές δίπλα στο κέντρο του Παρισιού, ή το ότι οι Γερμανοί αστυνομικοί δεν μπορούν καν ούτε να εισέλθουν σε μερικές μουσουλμανικές περιοχές, πικραίνεται από ένα μέλλον που προδιαγράφεται ζοφερό.
Οι  δείκτες γονιμότητας των Ευρωπαίων χριστιανών και μουσουλμάνων λένε την πικρή αλήθεια: Οι χριστιανοί του ενάμιση κατά μέσο όρο παιδιού ανά ζευγάρι πολύ γρήγορα θα είναι λιγότεροι από τους μουσουλμάνους του 2,5.
Αθροίστε και την αθρόα προσέλευση μουσουλμάνων λαθρομεταναστών...
Στις δημοκρατικές κοινωνίες πλειοψηφία σημαίνει και εξουσία, και όλα δείχνουν ότι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες σε λίγο καιρό τα ισλαμικά κόμματα θα κερδίζουν τις εκλογικές αναμετρήσεις, και συνεπώς θα κυβερνούν.
Με υπαρκτό κίνδυνο τον αποχριστιανισμό της Ευρώπης, και την μετατροπή της σε χαλιφάτο, χώρο δηλαδή ιερής συνύπαρξης μεταξύ πιστών μουσουλμάνων και άπιστων λοιπών υπηκόων..
Που θα πάθουν κάποια στιγμή ότι και οι κόπτες στην Αίγυπτο.
Οι ευρωπαϊκές ηγεσίες δείχνουν να έχουν συμβιβαστεί με αυτό το ενδεχόμενο. Αλλιώς θα έκαναν κάτι, θα προσπαθούσαν να σταματήσουν την λαθρομετανάστευση, θα θωράκιζαν τις χώρες όπως τη δική μας, που αποτελούν τις κύριες πύλες εισόδου των μουσουλμάνων.
Ξεχάστε τότε τα επιτεύγματα του ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Ανθρώπινα δικαιώματα, δημοκρατία, ισότητα των δύο φύλων, κοινωνική ανοχή στο διαφορετικό, κλπ.
Στη θέση τους σαρία (ξέρετε για την πρώτη κλοπή κάποιος θα χάνει το χέρι του, για την δεύτερη θα χάνει το πόδι του...), μεντρεσέδες, κλειτοριδεκτομές, και άλλα τέτοια «προοδευτικά», ως προεόρτια του τελικού τζιχάντ σε βάρος των ευρωπαίων απίστων, των χριστιανών,  δηλαδή όλων ημών.
Απέναντι στην απόλυτη φρίκη του εξισλαμισμού, ίσως η Ευρώπη να έχει μόνο να αντιπαρατάξει την νεοναζιστική φρίκη των μεταμοντέρνων μελανοχιτώνων της φυλετικής ανωτερότητας..
Στο κάτω κάτω αυτοί κυριάρχησαν μια φορά, αλλά μετά πάλι η Ευρώπη βρήκε τον βηματισμό της .
Αν όμως οι Αγαρηνοί κερδίσουν, τότε κινδυνεύουμε με οριστικό αποχριστιανισμό της Ευρώπης, και υπαγωγή της στο πιο στυγνό ολοκληρωτικό και θεοκρατικό καθεστώς.
Για να δούμε τις κόρες μας υπηρέτριες της βελιδέ χανούμ…
Γι αυτό ξανασκεφτείτε το όταν επιτίθεστε στην Χρυσή Αυγή.
Μπορεί να έρθουν στιγμές που θα παρακαλάτε για ανελευθερία, αντί για σαρίκι, και ναργιλέδες.
Εκτός και αν οι Ευρωπαίοι ηγέτες  αποφασίσουν επιτέλους  να  μιμηθούν την 
Julia Gillard.
Και καταφέρουν να σώσουν όλη εκείνη την συνομάδωση πολιτισμών, που αποκαλείται προς χάριν συντομίας, ευρωπαϊκός πολιτισμός.
Για να έχει η Ευρώπη ελπίδα.

limitanei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου