31.10.12

Για όσους έχουνε ακόμα ψευδαισθήσεις...


Καταλάβατε τώρα τι παίζει? Την "γλιτώσανε" οι δημοσιογράφοι και οι εκδότες και δεν θα μπούνε με την υπόλοιπη πλέμπα στον ΕΟΠΠΥ. Μπας και καταλάβει ο κοσμάκης επιτέλους τι παίζει!


Σύσσωμη η βουλή, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί, συστημικοί και ντεμέκ αντισυστημικοί, με ΜΟΝΗ την έρμη τη Νέα Δημοκρατία απέναντι, προστατέψανε την αγαπημένη κλίκα του συστήματος!

Μόνο οι βουλευτές της ΝΔ και μερικοί άλλοι από σπόντα ψήφισαν το πέρασμα του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, του ταμείου των εκδοτών και υπαλλήλων στα ΜΜΕ, στον ΕΟΠΠΥ. Οι άλλοι νταχντιρντί τις χρυσές πένες των εργολάβων.

Οι δημοσιογράφοι είναι εξουσία, πάρτε το χαμπάρι, για αυτό και βλέπετε τον κάθε τιποτένιο να το παίζει ρεπόρτερ και δημοσιογραφάρα. Σπρώξε γλύψε να ανέβει το κασέ. Και να οι χαριτωμενιές με το πολιτικό σύστημα αγκαζέ.

Για αυτό συνεχίστε να φτιάχνετε ομαδούλες και στιχάκια στο διαδίκτυο υπέρ των καταφρονεμένων δημοσιογράφων. Για να πίνουν εις υγείαν των κορόϊδων...

Λαίλαψ

1 σχόλιο:

  1. εμας μας κατεστρεψαν το ΤΣΜΕΔΕ 2 φορες μια με το χρηματιστηριο και μια με το κουρεμα,θα μας βαλουν στο ΕΟΠΥ και οι κουραδες οι δημοσιοκαφροι στην απεξω,βρε ουστ ξεφτιλες,ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή