30.10.12

Κάποιοι βάλθηκαν να μας τρελάνουν.


Εκεί που νομίζει κανείς ότι τα άκουσε όλα, έρχεται μια ακόμη ηχηρή παπαριά, για να αντιληφθούμε ξεκάθαρα, πως κάποιοι μας δουλεύουν κανονικά.

Και αναφέρομαι (και πάλι) στο μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ, που πουλάει δήθεν αριστεροσύνη στους άσχετους, με απώτερο σκοπό την απαξίωση της αριστεράς σε έναν λαό, που ούτε πολύ ιστορία διαβάζει, ούτε και  πολυενδιαφέρεται για τις διάφορες εκφάνσεις και αποχρώσεις του μαρξισμού.

Απλά, παρακολουθώντας τις καθημερινές ασυναρτησίες και τα διάφορα φληναφήματα των Συριζαίων, απεχθάνεται όλο και πιο πολύ την έννοια της αριστεράς.
Σαν να μην έφταναν λοιπόν οι σαχλαμάρες που ακούμε χρόνια τώρα για τα δίκαια των Αφγανών μαχαιροβγαλτών, των Ρουμάνων διαρρηκτών,  και των λοιπών λαθρομεταναστών κακοποιών, (θυμόσαστε το φιάσκο της Υπατίας;), για το δικαιώματα των Παλαιστινίων και των Ζουλού στην «πατρίδα» τους, για ανεξάρτητη και ισχυρή Ελλάδα στη δραχμή, για βασικό μισθό €1.400 αν εκλεγεί ο Τσίπρας πρωθυπουργός, για 200.000 προσλήψεις στο δημόσιο προκειμένου να πάρει μπρος η μηχανή της οικονομίας μας, …
Σαν να μην έφταναν οι κατά καιρούς καταγγελίες των σικάτων συνηγόρων με τα γκούτσι και τα μπλακμπέρυ έξω από την ΓΑΔΑ, κάθε φορά που συλλαμβάνεται κάποιος πρεζάκιας ταραξίας, ή κάποιος «ιδεολόγος» μπαχαλάκιας…
Σαν να μην έφταναν οι θεωρίες του «παντουρκισμού», και οι λατρείες του Κεμαλισμού από κάποιους θολωμένους δημάρχους….
Σαν να μην έφταναν οι καθημερινές καταγγελίες ότι ζούμε σε χούντα, επειδή συνελήφθη κάποιος φίλα προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, που πέρασε 1-2 ώρες πίνοντας καφέδες στη ΓΑΔΑ, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, στις αγκαλιές των συντρόφων του, και στα φλας των φωτορεπόρτερ, όταν σε περίπτωση που όντως είχαμε χούντα, ακόμη θα έψαχνε να τον βρει η μάνα του…
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, και άλλα τόσα ανισόρροπα, που συμβαίνουν καθημερινά, είχαμε και την «επίσημη» εφημερίδα των συνιστωσών, να μιλάει για «απλή διέλευση»!!!!!  αναφορικά με την εισβολή των Ιταλών το 1940!
Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο, αν το διάβασα σωστά, οι Ιταλοί ζήτησαν μια απλή (αβλαβή άραγε;) διέλευση, και ο φασίστας κεφαλαιοκράτης Μεταξάς είπε Όχι, την στιγμή που ο απλός λαός έκανε τα πάντα για να αποφύγει την σύγκρουση και την στράτευση.
Έτσι, ο συντάκτης του άρθρου διαψεύδει «τον μύθο» ότι το όχι το είπε ο λαός, και παράλληλα μας μαλώνει ως έθνος, που θυσιάσαμε τόσους και τόσους, επειδή δεν συμφωνούσαμε σε μια απλή διέλευση (δεν θα βαρεθώ να το λέω) του ιταλικού στρατού!
Κάτι σαν τον συνωστισμό στη Σμύρνη, αλλά στο πολύ πιο ανεγκέφαλο, και συγχρόνως πολύ πιο αλγεινό.
Μα πόσο μακάκας μπορεί να είναι κάποιος;
Και πόσο ανιστόρητος, ακόμη και όσον αφορά στην ιστορία της παγκόσμιας αριστεράς, την οποία υποτίθεται ότι εκφράζουν οι συνιστώσες.
Δεν θα μιλήσω για τον Τρότσκι, που σαν κομισάριος του ερυθρού στρατού, πολέμησε τους Γερμανούς, κ.ά.
Δεν θα μιλήσω για τα διάφορα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα από την Ν. Αμερική μέχρι την Ασία, με ενδιάμεση στάση την Αφρική.
Δεν θα του μιλήσω για το Στάλινγκραντ, κλπ.
Υποτίθεται ότι τα γνωρίζει (ως αριστερός στοχαστής τρομάρα του).
Δεν θα του ζητήσω να ανατρέξει στις πάμπολλες προκηρύξεις της (αριστερής) ΕΟ 17Ν.
Απλά θα του θυμίσω τα λόγια του Βελουχιώτη, αν διάβασε ποτέ του οτιδήποτε το σχετικό με αυτό, και επίσης θα του θυμίσω ότι ακόμη και σήμερα, οι Ρώσοι αναφέρονται στον Β` Π.Π. ως τον «μεγάλο πατριωτικό πόλεμο».
Ναι, πατριωτικό.
Και αυτό διότι κάποιοι, πολλοί πιο αριστεροί από τον ανερμάτιστο συντάκτη της Αυγής, είπαν ένα ανάλογο όχι κάποτε στις στρατιές του Αδόλφου.
Προφανώς, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί δεν ήταν αριστεροί διεθνιστές, όπως ο Πάντζας και ο Κουράκης, αλλά απλοί φασίστες και τσιράκια του διεθνούς κεφαλαίου, που δεν αφήσανε τους Γερμανούς να κάνουν …. διέλευση.
Ε ρε Δούρου που μας χρειάζεται….
Βρε δεν πάμε καθόλου καλά σας λέω….

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου