15.10.12

Θεσσαλονίκη United

Έχουμε συνηθίσει τις βόμβες του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, ή αυτή του η πρόταση βγάζει όντως νόημα? Σε δηλώσεις του αναφορικά με τον εκλιπόντα Παναγιώτη Σπύρου, αναφέρθηκε σε μια συζήτηση που είχανε παλιότερα, όταν και οι δύο ήταν στα διοικητικά του μπασκετικού Άρη και σκεφτόντουσαν να προτείνουν να υπάρχει μία και μοναδική επαγγελματική αθλητική ομάδα για τη Θεσσαλονίκη!



Συγκεκριμένα, η ιδέα μιας... "Θεσσαλονίκη United" θα περιλάμβανε διαφορετική και μοναδική ομάδα για κάθε άθλημα στην πόλη, επί παραδείγματι ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, ο Άρης στο μπάσκετ και ο Ηρακλής στο βόλλεϋ. Οι οπαδοί των ομάδων θα μπορούσαν να συνεχίζουν να υποστηρίζουν τις φανέλες στους στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, όπου άλλωστε ο ανταγωνισμός είναι πιο "αγνός" και "ιδεολογικός".

Προς τιμήν της μνήμης του καρδιοχειρούργου, ο Μπουτάρης σκέφτεται να επαναπροσεγγίσει τους αρχηγούς των οπαδών των ομάδων της πόλης για μια πρώτη βολιδοσκόπηση του θέματος.

Προσωπικά, παρακολουθώντας πολύ χαλαρά τα πεπραγμένα του επαγγελματικού αθλητισμού, ομολογώ πως μια τέτοια μεγαλειώδης αλλαγή στα αθλητικά της πόλης θα μου κινούσε το ενδιαφέρον. Δεν το έχω ακόμα, βέβαια, συζητήσει με φίλους που έχουνε πιο... οπαδική αντίληψη, αλλά, πανάθεμά με, παίζει ο κος Μπουτάρης να έκανε επιτέλους μια αξιοσημείωτη πρόταση?

TopGunZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου