11.11.12

Μια ξεχωριστή «πέτρα σκανδάλου».


Η Paula Broadwell, με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση ο διευθυντής της CIA David Petraeus, και εξαιτίας της οποίας παραιτήθηκε, δεν είναι καμιά τυχαία μπίμπο.


Αποφοίτησε από την διάσημη στρατιωτική ακαδημία της Αμερικής West Point, με πτυχίο στην πολιτική γεωγραφία, και στη μηχανική συστημάτων.

Στη συνέχεια απέκτησε πτυχίο μάστερ στη δημόσια διοίκηση από το Kennedy School of Government του Harvard, ενώ είναι και υποψήφια διδάκτωρ στις πολεμικές επιστήμες του King's College του Λονδίνου!
Μάλιστα, όταν σπούδαζε στο West Point κατατάχθηκε  πρώτη μεταξύ των υπολοίπων γυναικών, σε φυσική κατάσταση…
Όπως δήλωσε η ίδια στην προσωπική της ιστοσελίδα, που τώρα «κατέβηκε», είναι πολύ ανταγωνιστικό άτομο, και για αυτό προτίμησε τόσο το West Point, όσο και το Harvard, που θεωρούνται ιδιαίτερα ανταγωνιστικά σχολεία, και όπου οι γυναίκες τα βάζουν επί ίσοις όροις με τους άνδρες.
Η Broadwell είναι παντρεμένη, και είναι μητέρα δυο παιδιών, που συνεχώς αθλείται, αφού συμμετέχει σε αγώνες ironman (τρίαθλο).
Παράλληλα, σύμφωνα με γείτονες και γνωστούς της, αποτελούσε πρότυπο συζύγου και μητέρας, ενώ πολλοί είναι αυτοί που «έπεσαν από τα σύννεφα» όταν έμαθαν για την παράνομη σχέση της με τον ισχυρό άνδρα της Αμερικής.
Για να γράψει την βιογραφία του Petraeus, συνεργάστηκε μαζί του στενά, από την εποχή που ο στρατηγός βρίσκονταν ακόμη στην Καμπούλ.
Οι κριτικές που δέχθηκε το βιβλίο (All In: The Education of General David Petraeus) είχαν να κάνουν κυρίως με το γεγονός ότι θεωρήθηκε ύμνος, και αγιογραφία προς τον Petraeus.
Όταν μάλιστα ο πολιτικός σχολιαστής Jon Stewart την κατηγόρησε ως επίσημη εκπρόσωπο του στρατηγού, η Broadwell αντέδρασε προκαλώντας τον σε αγώνα κάμψεων, με τον όρο να πληρώσει από $1.000 σε φιλανθρωπίες, για κάθε παραπάνω κάμψη που θα έκανε ή ίδια.
Το αποτέλεσμα ήταν ο Stewart να πληρώσει $20.000, τα οποία δόθηκαν σε νοσοκομείο βετεράνων!

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου