5.11.12

Τρέμει η αντιπολίτευση τις ευθύνες?


Μετά τον σύντομο... "ανένδοτο" του Υπουργού Δικαιοσύνης κου Αντώνη Ρουπακιώτη και τα "γαλλικά" του κου Κουβέλη στον Υπουργό "του", πλέον ανοίγει ο δρόμος για την ψήφιση των μέτρων.

Και φυσικά αρχίζει ο Γολγοθάς της αντιπολίτευσης, όπως φαίνεται από την αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων!
Κακά τα ψέματα. Όλοι αγωνιούν για την ψήφιση των μέτρων και η μη ψήφισή τους είναι, εκτός από καταστροφική για τη χώρα, σημείο μηδέν για την πλειονότητα του πολιτικού συστήματος. Μπορεί η ψήφιση να αφήνει αδιάφορους το μπετόν αρμέ ΚΚΕ και την "καλπάζουσα" Χρυσή Αυγή (την οποία θα βόλευε ένα γενικό μπάχαλο μετά από την οικονομική καταστροφή της χώρας), αλλά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Από τη μία, μια ενδεχόμενη μη ψήφιση των μέτρων θα οδηγούσε εντός λίγου χρονικού διαστήματος το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Ελληνικού λαού στα αφεντικά και τους χρηματοδότες τους, αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να αποχαιρετήσουν κάθε ικμάδα της... πολιτικής τους καριέρας, αφού θα συνδεθούν άμεσα με την καταστροφή της χώρας. Είτε "επί τόπου", είτε από κυβερνητική θέση, τον μεγαλύτερο εφιάλτη του κου Τσίπρα δηλαδή.

Τα πρώτα δείγματα ήδη φανήκανε από τον βουλευτή των ΑνΕλλήνων, κο Χρήστο Ζώη, ο οποίος εγκαλεί τη ΔΗΜΑΡ για την ενδεχόμενη μη ψήφιση των μέτρων (!!!) και την προτρέπει να τα ψηφίσει.

"Μετά την υπογραφή του νομοσχεδίου από Ρουπακιώτη, είναι πιο έντιμο και καθαρό να δηλώσει η Δημοκρατική Αριστερά ότι θα ψηφίσει και τα εργασιακά," έγραψε στο twitter ο βουλευτής, δείχνοντας τον τρόμο των ντεμέκ αντισυστημικών κομματιδίων στο ενδεχόμενο της ανάληψης οποιασδήποτε ευθύνης πέραν της άμετρης τσιτατολογίας.

TopGunZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου