6.11.12

Γκουντμόρνινγκ ... Αλμπάνια!!!!



Η γκρίνια και οι διαμαρτυρίες είναι δεύτερη φύση σε κάποιους.
Και άντε στην καθημερινότητα, τους γκρινιάρηδες και τους προβληματικούς, τους υποχόνδριους, τους κλαψομούνηδες, τους βάζουμε στην άκρη.
Τι γίνεται όμως όταν η  γκρίνια, εκφραζόμενη ως πολιτική διαμαρτυρία μετατρέπεται σε αντιπολίτευση, και μάλιστα αξιωματική;


Εκεί, η ψυχιατρική επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια, και εκεί είναι που αρχίζει να παίζει μπάλα ο Τσίπρας, ο Κουράκης, η Δούρου, και οι λοιποί γιαλαντζί επαναστάτες της σημερινής μας κατάντιας.

Να μην ξεχάσω βέβαια και τον κυρ Φώτη τον γκρινιάρη, που για χάρη του επιδόματος γάμου(!) ενδέχεται να μας στείλει 3-4 δεκαετίες πίσω….
Ή τον άλλον τον ψεκασμένο μπούλη, που μέσα από την γκρίνια έφτιαξε κοτζάμ πολιτική καριέρα, και πλασάρεται ως πολιτικός παράγων, με εκατοντάδες χιλιάδες πειραγμένων να ευελπιστούν στο ότι μόνος αυτός θα μας σώσει….
Ο Νίτσε έλεγε, αν δεν κάνω λάθος, πως η διαμαρτυρία πηγάζει από την αδυναμία, και για αυτό δεν αξίζει….
Αν ζούσε σήμερα, και αν ασχολούνταν με την ελληνική πολιτική σκηνή, θα διαπίστωνε ότι η διαμαρτυρία κυριαρχεί. Υπάρχει για να υπάρχει, και για να χτίζει καριέρες.
Στείρα άρνηση, και στείρα αντιπολίτευση…. για την αντιπολίτευση.
Ακόμη και σήμερα, εν μέσω της μεγαλύτερης κρίσης που ζει η χώρα μας εδώ και εκατό χρόνια, τα μισά πολιτικά κόμματα είναι στην ουσία κόμματα διαμαρτυρίας.
Υπάρχουν για να διαμαρτύρονται.
Και από προτάσεις;
Εκεί να δείτε.
Άλλο θέλει την δραχμή, άλλο την απομόνωση, άλλο τα τσέκια του Πούτιν, άλλο τους ΕΛ, και άλλο την επιστροφή του… Πατακού (ή κάποιου ανάλογου)!
Την ίδια ώρα που η αποδυναμωμένη και εκ των έσω χτυπημένη συγκυβέρνηση δίνει την μεγάλη μάχη για την παραμονή της χώρας στο ευρώ, που αποτελεί μονόδρομο για την οικονομική (και εθνική) μας επιβίωση.
Αλλιώς γκουντμόρνινγκ … Αλμπάνια!!!!
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά για μένα είναι σαν να διεξάγονται σκληρές μάχες στο Καλπάκι, και στα μετόπισθεν να υπάρχουν κάποιοι αλαφροΐσκιωτοι που να απεργούν, να σαμποτάρουν, και να βάζουν κάθε είδους προσκόμματα, επειδή οι φαντάροι στο μέτωπο δεν εισπράττουν επίδομα …. καυσόξυλων.
Που αν μπουν στην πόλη οι οχτροί, θα μας κάνουν όλους μας καυσόξυλα.
Σταματήστε λοιπόν την γκρίνια, ανασκουμπωθείτε, και κοιτάξτε όλοι μα όλοι να στοιχηθήτε πίσω από τη κυβέρνηση, προκειμένου να διασώσουμε ότι μπορούμε, και μετά βαράτε τα όργανα, και βγάλτε τις μολότοφ. Έτσι κι αλλιώς είστε ειδικοί….
Αλλά προς το παρόν, αφήστε την κλάψα, αφήστε την γκρίνια, και αναλάβετε τις ευθύνες σας όλοι.
Εκτός και αν κάνω λάθος, αν χάνω λάδια, και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η ΔΗΜΑΡ, προέκυψαν από παρθενογένεση, και ήταν αλλού όλα αυτά τα χρόνια….

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου