7.11.12

Αστυνομική βία και ... μεμέ!


Να μια υπόθεση σκληρής αστυνομικής βίας, που θα «σεληνίαζε» τις δικές μας «συριζάτες» συνηγορίνες, αυτές με τα Γκούτσι και τα Μπλάκμπερυ, που πολιορκούν την ΓΑΔΑ, κάθε φορά που προσάγεται κάποιος μπαχαλάκιας.
Μόνο που το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στο Τέξας, όπου δεν υπάρχουν κυρίαρχες συνιστώσες, και δεν περνάνε οι μαγκιές….


Η Rebecca Van Hooser οδηγούσε αμέριμνη, όταν εξαιτίας κάποιας έλλειψης στα φώτα του αυτοκινήτου της, την σταμάτησε η αστυνομία για τα περαιτέρω.
Όπως όμως προέκυψε, εκκρεμούσε εναντίον της ένα παλιό ένταλμα σύλληψης, οπότε και συνελήφθη.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο όμως της «ταλαίπωρης» κοπέλας, η σύλληψη έγινε με όλους τους σκληρούς κανόνες που βλέπουμε και στις αστυνομικές ταινίες. Δηλαδή στήσιμο κόντρα στο καπό, άνοιγμα των ποδιών, χειροπέδες πίσω από την πλάτη, και ενδελεχές ψάξιμο και ψαχούλεμα για τυχόν κρυφό οπλισμό.
Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι απότομες κινήσεις του αστυνομικού οργάνου, είχαν και μια δυσάρεστη παράπλευρη απώλεια. Έσπασε το σιλικονούχο εμφύτευμα στο ένα από τα δυο πλούσια στήθη της ντεσπεράντο κυρίας, με αποτέλεσμα να γεμίσει τον χώρο με υγρά.
Η συλληφθείσα άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο, αλλά η μόνη αντίδραση του οργάνου, που δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη,  ήταν να της θυμίσει πως «η όλη εμπειρία της σύλληψης  συνήθως δεν είναι απαραίτητα ευχάριστη».
Στη συνέχεια, η γυναίκα οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου και πέρασε τη νύχτα σε κελί περιμένοντας να δικαστεί την επομένη.
Όπως όμως καταγγέλλει το «θύμα»,  η διάρρηξη του εμφυτεύματος της προκάλεσε σοβαρά προβλήματα υγείας, αφού υπέστη αιματώματα, και χρειάστηκε αργότερα να υποβληθεί σε μερική μαστεκτομή, μεταμόσχευση ιστού, και τοποθέτηση νέου εμφυτεύματος (για να συνεχίσει να είναι ελκυστική στους άνδρες).
Ναι αλλά όλα αυτά κοστίζουν πολύ, και ιδιαίτερα στην ανάλγητη σε αυτά τα ζητήματα της δημόσιας υγείας Αμερική, οπότε και η κυρία άσκησε αγωγή κατά της αστυνομίας, επιδιώκοντας χρηματική αποζημίωση λόγω αστυνομικής βίας!!!!!
Που να συμμετείχε και σε καμιά διαδήλωση αγανακτισμένων δηλαδή, απέναντι στα ελληνικά ΜΑΤ.
Τότε να δούμε τι θα ζητούσε….
Και τι θα έπαιρνε!

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου