15.11.12

Ε ρε πλάκες!!!!!!!


Ότι και να λέμε, έχει μεγάλη πλάκα να ζεις στην Ελλάδα.
Μια Ελλάδα, που κρίση ξεκρίση, το γέλιο βγαίνει αβίαστα.
Και κυρίως βγαίνει, όχι από θεατρικές επιθεωρήσεις, ή από τα δήθεν κωμικά σήριαλ της τιβί, ή από τον Λαζόπουλο, αλλά από τους ίδιους τους πολιτικούς μας.
Μιλάμε για σουρεαλιστικές καταστάσεις κλαυσίγελου, που αν δεν ήταν η λιτότητα, αν δεν ήταν η ανεργία, και αν δεν είχαμε μέχρι και αυτοκτονίες συνανθρώπων μας, θα μιλούσαμε για την πιο χαβαλέ κατάσταση όλων των εποχών.
Ποιος Αριστοφάνης, και ποιος Γκιωνάκης…

 
Έτσι, μια σημερινή περιοδεία στα μπλογκς και στα ΜΜΕ, βγάζει μια πανσπερμία γέλιου, και μάλιστα πολυκομματική (όπως είναι και η σημερινή γενικότερη πολιτική τάση, της συναινετικής συγκυβέρνησης).

Κατ`αρχήν έχουμε τον Τσε Παπάρα της Ελλάδας, που εκτός από παγκοσμίου βεληνεκούς επαναστάτης ηγέτης, την έχει δει και … Ναπολέων!
Αλλιώς δεν εξηγείται η τελευταία ολόφρεσκη δήλωσή του, να επαναφέρει τους μισθούς και τις συντάξεις στα προηγούμενα επίπεδά τους, «με έναν μόνο νόμο, και ένα μόνο άρθρο», ευθύς μόλις αναλάβει το πηδάλιο της χώρας!
Έτσι απλά.
Όπως πολύ απλά, υπόσχονταν προεκλογικά, βασικό μισθό €1.400, προσλήψεις 100.000 επιπλέον δημοσίων υπαλλήλων, και επίδομα στους λαθρομετανάστες ίσο με τον βασικό μισθό ανειδίκευτου εργάτη!!!!! (Μέχρι και ο Δραχμαζάνης είχε ζαλιστεί με τις παπαριές αυτές).
Και βέβαια, να μη ξεχάσουμε και την ανοιχτή πρόσκληση του κου Τσίπρα, τόσο προς τους Σύριους πρόσφυγες, όσο και προς τις οικογένειες των ήδη εδώ ευρισκομένων λαθρομεταναστών, για να μην αισθάνονται μόνοι!!!!
Αλλά Τσίπρας είναι αυτός, δεν τον παρεξηγώ.
Το 30% των εν δυνάμει ψηφοφόρων του παρεξηγώ,  ανησυχώντας για την πνευματική τους διαύγεια.
Παρεξηγώ όμως και τον άλλον, εκείνο εκεί τον γόνο, που κατάφερε να τρουπώσει και στο ευρωκοινοβούλιο, ελέω της μαμάς(;)
Μιλάω για τον ευρωβουλευτή του Πασόκ Κρίτωνα Αρσένη, που βγήκε και είπε ότι οι  γεωτρήσεις σε Ιόνιο και Κρήτη θέτουν σε κίνδυνο τις φάλαινες και τα δελφίνια!
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Οι σεισμικές έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στις θαλάσσιες περιοχές της Κρήτης και των νησιών του Ιονίου μπορούν να αποβούν μοιραίες για τα δελφίνια και τις φάλαινες της εκτός Αιγαίου Ελλάδας».
Εδώ βέβαια η σαχλαμάρα πάει σύννεφο.
Κι αν τα λεγόμενά του δεν ήταν τόσο αστεία, θα έπρεπε να κλαίμε για την εκπροσώπησή μας στας Ευρώπας!
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, πάει να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών, μπας και βγάλουμε και εμείς κανένα φράγκο, αντί να δανειζόμαστε εσαεί για να εισάγουμε τα πάντα, και έρχεται ο «φιλικός προς το περιβάλλον» Κρίτων, και μας μαλώνει, διότι … θα τρομάξουν τα δελφίνια.
Οσονούπω τον βλέπω να ζητά και το σφράγισμα των χασαποταβερνών, διότι ταράζεται το οικοσύστημα, και δημιουργούνται διάφορα ψυχολογικά προβλήματα στα γουρουνάκια και στα κατσικάκια, που η μοίρα τους τα θέλει να καταλήγουν σε μπριζόλες.
Και βέβαια, για να μην μένει παραπονεμένη και η Νέα Δημοκρατία, σήμερα μόλις  ανακάλυψα ένα νέο ολόδικό της φρούτο!
Την Δρα Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου… βεβαίως βεβαίως.
Πρώην βουλευτή επικρατείας παρακαλώ… και νυν Ηλείας!
Που σε ένα μεγαλοπρεπές της βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, και το οποίο όπως λέει γύρισε με δικά της έξοδα(!) περιφέρεται ως άλλη Μεγάλη Αικατερίνη, ή Θεοδώρα, στους άδειους δρόμους της Βουλής μας, διαφημίζοντας το … έργο της!
Μιλάμε για βληματικές καταστάσεις, και  μάλιστα μεγάλου βεληνεκούς.
Μπορείτε και εσείς να την χαρείτε εδώ : taxalia
Μ’αυτά και μ’αυτά, ένα είναι το σίγουρο: Πως ότι και να γίνει, όση πείνα και να πέσει, ένα πράγμα δεν θα μας λείψει ποτέ: Το γέλιο.

Strange Attractor

1 σχόλιο:

  1. Μα, μόνο ένα πράγμα είναι βέβαιο : Στην Ελλάδα ποτέ δεν πλήττεις .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή