10.11.12

Σύντομο ανέκδοτο: Δεξιός τύπος


Αποφασίσαμε να εισάγουμε μια νέα ενότητα στο blog μας, αυτήν των "σύντομων ανεκδότων". Μια απλή φράση, πρόταση, ιδέα, που ηχεί σαν ανέκδοτο στα αυτιά κάθε λογικού ανθρώπου που έχει μια στάλα αντίληψης, λίγες ρανίδες οξυδέρκειας.

Πρώτο μας "θύμα" ο εν έτη 2012 "δεξιός" τύπος στην Ελλάδα. Και τελευταίο του "θύμα", εκτός από τα νεύρα μας, ένας από τους λίγους στην Κυβέρνηση που οι φτέρνες του χτυπάνε το πίσω μέρος του κεφαλιού του από το τρέξιμο, ο Υπουργός Εργασίας κος Βρούτσης.

Την Τετάρτη κιόλας, το γνωστό blog Δεξί Εξτρέμ είχε ξεμπροστιάσει σε ανάρτησή του (εδώ) το ανυπόστατο καταγγελιών του Προέδρου του ΔΣΑ, κου Αδαμόπουλου. Εν τάχει, ο κος Αδαμόπουλος κατήγγειλε τον κο Βρούτση ότι διόρισε, ως διορισμένος και ο ίδιος, Πρόεδρος του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ) την γυναίκα του σε αυτό ως νομικό σύμβουλο. Ποιες ήταν οι ανακρίβειες? Το ότι ο οργανισμός στον οποίον ήταν ο κος Βρούτσης ψηφισμένος Πρόεδρος ήταν η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ανώνυμη εταιρεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης) και εκλέχτηκε στη θέση του Προέδρου το 2005, 2 χρόνια ΑΦΟΥ είχε διοριστεί εκεί η γυναίκα του. Μικροπράγματα ε?

Έλα όμως που βλέπουμε σήμερα το εξώφυλλο της Κυριακάτικης Δημοκρατίας με μια μεγάλη φωτό του κου Αδαμόπουλου ο οποίος "κατακεραυνώνει" τον Υπουργό Οικονομικών κο Στουρνάρα και λίγο πιο κάτω ένα καυστικό σχολιάκι-τίτλο σε ένα τετραγωνάκι με τον κο Βρούτση, στο οποίο γίνεται λόγος για διορισμό της γυναίκας του το 2004 σε οργανισμό που ήταν Πρόεδρος. Τι σύμπτωση η συνύπαρξη των δύο ειδήσεων ε?

Πολλοί χαρήκαμε όταν πρωτοβγήκε η Δημοκρατία, περιμένοντας μια "δεξιά" εφημερίδα, όχι φυσικά σαν την Αυγή-Πράβντα ή τον Ριζο-νευρο-σπάστη, ούτε καν σαν τις κλασικές ΠΑΣΟΚικές φυλλάδες επί των ένδοξων ημερών τους. Λίγη προσπάθεια βρε αδερφέ να αντιμετωπιστεί ο προπαγανδιστικός οργασμός της αντίπερα όχθης! Όπως το περιμέναμε, έτσι μας έφυγε.

Δε χρειάζεται νομίζω να επεκταθούμε στο χώρο του διαδικτύου όπου υπάρχουν blog που δρουν αποκλειστικά ως παροχετεύσεις διαρροών συγκεκριμένων γραφείων. Αθάνατη, αδιόρθωτη, "δεξιά" ενημέρωση.

Για αυτό σας λέμε... σύντομο ανέκδοτο...

TopGunZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου