9.11.12

Γιατί αυτό το κόμμα δεν πήγαινε ποτέ καλά


«Είχε το θράσος ο κ. Καμμένος να πει δημοσίως στην Ολομέλεια της Βουλής ότι πρέπει να δοθούν τα ονόματα αυτών που διόρισαν υπάλληλους στη Βουλή και δίπλα του ο θρασύτατος ξέχασε ότι είχε το πιο λαμπρό παγκόσμιο παράδειγμα βουλευτή που από το παράθυρο υπήρξε μόνιμος υπάλληλος της Βουλής και εξακολουθεί να είναι. Εγώ το αποκάλυψα με όνομα. Είναι ο κύριος Κουράκος.»

Η αποκάλυψη της κα Φωτεινής Πιπιλή για τον τέως Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και νυν Ανέλληνα, κο Κουράκο. Ο ωρομίσθιος καθηγητής του ΤΕΙ Χαλκίδας είναι εδώ και χρόνια διορισμένος στη Βουλή των Ελλήνων, απολαμβάνοντας προφανώς τα προνόμια αυτής της θέσης, διετέλεσε σε διάφορες θέσεις κοντά σε κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και μια ωραία πρωία, και αφού η κα Ντόρα Μπακογιάννη την οποία υποστήριξε στις εσωκομματικές εκλογές δεν ήταν τότε στην παράταξη πλέον, πέταξε προς τον σκουπιδότοπο που συχνάζουν και οι λοιποί ανεξάρτητοι γλάροι.

Δεν ξέρουμε αν είναι κουμπάροι, ανήψια, κόρες, γιοι, γκόμενες ή φίλοι από τον στρατό. Καλό θα είναι να διπλοκοιτάξουν ποιους έχουνε κοντά τους τα διάφορα στελέχη και Βουλευτές της παράταξης της ΝΔ, γιατί διαχρονικά τα πιο... καλοταϊσμένα "καθαρόαιμα" ήταν που δαγκώνανε το χέρι της...

Από καιροσκοπικές μεταπηδήσεις και επαναστατικούς "ανένδοτους", μέχρι παραφιλολογία και διαρροές της πλάκας.

Είναι καιρός να κοπεί και ο τελευταίος ομφάλιος λώρος της δεξαμενής των ημετέρων από τον οργανισμό του κόμματος και, κυρίως, του κράτους. Ο Πρωθυπουργός έκανε ένα πρώτο βήμα με την απαγόρευση του διορισμού συγγενών. Υπάρχουν ακόμα πολλά που μπορούν να γίνουν προς αυτήν την κατεύθυνση, όταν με το καλό ηρεμήσουν τα πράγματα στο μέτωπο της δόσης. Είναι καιρός να χτιστεί μια καινούρια δεξαμενή, νέων και ικανών ανθρώπων, προερχόμενη από τον αφρό και όχι από τον κατιμέ της Ελληνικής κοινωνίας. Και είναι ευθύνη των στελεχών όλων των βαθμίδων.

Απλά μια υπενθύμιση.

TopGunZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου