2.11.12

Η "άρρωστη" βιομηχανία πορνό.



Δεν φτάνει που η παγκόσμια βιομηχανία πορνό πάει κατά διαόλου, λόγω της μεγάλης και δωρεάν προσφοράς διαδικτυακού σεξ, τώρα έρχεται και μια ακόμη είδηση, που βάζει ταφόπλακα στην άλλοτε ανθηρή αυτή οικονομική δραστηριότητα.
Ποια λέτε λοιπόν να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι προσβεβλημένη από σεξουαλικά μεταδιδόμενη νόσο;
Μια πορνοστάρ στο Λος Άντζελες, ή μια επαγγελματίας ιερόδουλος στην Νεβάδα (που φημίζεται για τα πορνεία της»;


Σύμφωνα με μια πρόσφατη  μελέτη, η πρώτη!
Και αυτό, παρά τις διαβεβαιώσεις των παραγωγών πορνό, ότι οι κοπέλες τους είναι ελεγμένες, και καρατσεκαρισμένες!
Μια έρευνα λοιπόν, που αφορούσε σε 168 ενήλικους(ες) πορνοστάρ, αποκάλυψε ότι το 28% πάσχει από βλεννόρροια, και χλαμύδια, ή και από τα δυο μαζί.
Το αντίστοιχο ποσοστό στις πόρνες είναι αμελητέο.
Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται κυρίως στην νομοθεσία της πολιτείας της Νεβάδας, που απαιτεί τη χρήση προφυλακτικών, καθώς και την εβδομαδιαία ιατρική εξέταση των ιερειών του έρωτα.
Κάτι ανάλογο θα αρχίσει σύντομα να ισχύει και στα στούντιο του Λος Άντζελες, εκεί δηλαδή που γυρίζονται οι  περισσότερες «τσόντες», με τους ηθοποιούς να είναι πλέον υποχρεωμένοι να προφυλάσσονται.
Μέχρι τότε όμως, τα ποσοστά μόλυνσης είναι ανησυχητικά.
Από τότε που ισχύει ο συγκεριμένος αυστηρός νόμος στην Νεβάδα, δεν έχει παρουσιαστεί ούτε ένα περιστατικό μόλυνσης HIV μεταξύ των πορνών, ενώ αντίθετα το AIDS είναι συνηθισμένο μεταξύ των πορνοστάρ.
Εν τω μεταξύ, υπάρχει και άλλο πρόβλημα, αφού σύμφωνα με τους ειδικούς, τα σημερινά τεστ και αναλύσεις δεν μπορούν να ανιχνεύσουν σχεδόν τα 2/3 των μολύνσεων από βλεννόρροια και χλαμύδια. Και επίσης, οι ηθοποιοί που ελέγχονται ιατρικά, δεν ελέγχονται για πρωκτικές και στοματικές μολύνσεις.

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου