10.11.12

Cherchez la femme...


Σαν βόμβα έσκασε στην Αμερική η επιστολή παραίτησης που υπέβαλε προς τον πρόεδρο Ομπάμα, ο Διευθυντής της CIA, και στρατηγός ε.α. Ντέιβιντ Πετρέους.


Σε  μήνυμά του προς το προσωπικό της CIA, ο  Πετρέους  αναφέρει ότι παραιτείται εξαιτίας μιας εξωσυζυγικής του σχέσης, λέγοντας πως  «μετά από 37 χρόνια γάμου, έκανα μια εξαιρετικά κακή επιλογή, μπλέκοντας σε μια εξωσυζυγική σχέση. Μια τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη για εμένα, τόσο ως σύζυγος, όσο και ως επικεφαλής μιας οργάνωσης όπως είναι η δική μας». 
 
Τώρα, όλα τα αμερικανικά ΜΜΕ τρέχουν και δεν φτάνουν, προκειμένου να συμπληρώσουν τα κενά, όσον αφορά στην υπόθεση αυτή, που δείχνει να τα έχει όλα, σεξ, κατασκοπεία, πολιτική….
Σύμφωνα με το Slate, η γυναίκα με την οποία διατηρούσε παράνομη σχέση ο Πετρέους είναι η Paula Broadwell, που πρόσφατα έγραψε μια αγιογραφική βιογραφία του απόστρατου στρατηγού, με τίτλο All In: The Education of David Petraeus

Εν τω μεταξύ, το NBC  αναφέρει πως η Broadwell ερευνάται από το FBI, επειδή προσπαθούσε να αποκτήσει πρόσβαση στους λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Πετρέους, αν και δεν υπάρχει περίπτωση άσκησης δίωξης εναντίον της.
Τέλος, το πρακτορείο ΑΡ περιγράφει πως η παράνομη σχέση ήρθε στο φως, εξαιτίας της έρευνας αυτής του FBI.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, ο πρόεδρος Ομπάμα σοκαρίστηκε από την αποκάλυψη, αλλά έκανε την παραίτηση του Πετρέους δεκτή, και  όπως δήλωσε προσεύχεται για αυτόν και την οικογένειά του!

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου