5.11.12

Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα... iPhone

Όταν ο άλλος έχει μεράκι πραγματικά μπορεί να βγάλει τρελό γέλιο. Σας παραθέτουμε βιντεάκι της σατιρικής Ρωσικής ομάδας My Duck's Vision, όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, "αποκαλύπτεται" ο σκοτεινός ρόλος της BP και του προέδρου των ΗΠΑ, Obama, στο σατανικό σχέδιο της Apple να εκμεταλλευτεί τα τεράστια αποθέματα εξωγήινων συσκευών iPhone που βρίσκονται θαμμένες στο βυθό του Κόλπου του Μεξικό!

To βιντεάκι κυκλοφόρησε το 2011, αλλά μόλις χθες άρχισε να διαδίδεται μια έκδοσή του (την οποία και παραθέτουμε, με ελληνικούς υπότιτλους, από το χρήστη του Youtube comedylabgrforeign (δε γνωρίζω αν πρόκειται για το γνωστό Comedy Lab).

Ποιο είναι το κλου? Ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε ελληνικά site που το έχουνε προβάλλει ως αποκαλυπτικό ντοκυμαντέρ! Ναι, σαν αληθινό! Και, ναι, μαντέψατε σωστά σε ποιο κόμμα είναι προσκείμενο το πρώτο στο οποίο το εντοπίσαμε. Απολαύστε!


TopGunZ

Υ.Γ.: Ναι, πρόκειται για το γνωστό Comedy Lab, και ναι, συγχαρητήρια για το απίστευτο τρολάρισμα, το μισό Ελληνικό διαδίκτυο το έχει ποστάρει με μόνα γραφόμενα την περιγραφή του βίντεο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου