22.12.12

Το... εγγλέζικο χιούμορ της Χρυσής Αυγής

Μετανοείτε άπιστοι! Όσοι τολμήσαμε να αμφισβητήσουμε πως ο ήρωας Στρατούλης δέχθηκε δολοφονική επίθεση μετά αγρίου ξυλοδαρμού, μόνο και μόνο επειδή λίγο μετά την... επίθεση έκανε δηλώσεις άνετος κι ωραίος, βρήκαμε τον μάστορή μας. Το BBC απεφάνθη: Οι Χρυσαυγίτες έχουνε δολοφονικά άθλια αίσθηση του χιούμορ!


Προφανώς μέσα στην όλη προσπάθεια συμμαζέματος της ξεφτίλας του ταξιδιού του Αλεξέι στο πρότυπό του την Αργεντινή (κατά την οποία επίσκεψη σκοτωθήκανε μερικοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια λεηλασιών), ο ΣΥΡΙΖΑ σε ΞΥΡΙΖΑ κι αδιάφορα σου ΣΦΥΡΙΖΑ επανήλθε στο θέμα του ήρωος και πραγματικού καραμπουζουκλή (αφού εμείς είμαστε απλά λαϊκοί ψευτόμαγκες και δεν δικαιούμεθα δια να ομιλούμε, κατά τις μπουρζουαζέ θεραπαινίδες του συστήματος) Δημητρίου Στρατούλη, φέροντας αδιάψευστα στοιχεία από τα εξωτερικά.

Τι εννοάνε τα παιδιά της Κουμουνδούρου; Το BBC κατάφερε και διείσδυσε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για να καταγράψει τα τεκταινόμενα σε μια συνήθη πολιτική εκδήλωση των εγχώριών μας φυρερίσκων. Και, ω, τι περίεργο, ακούστηκε από επίσημα χείλη, συγκεκριμένα του βουλευτή κου Γιάννη Λαγού, μια πολιτικώς μη ορθή χοντράδα περί του θέματος του ξυλοδαρμού, την οποία παραθέτουμε:

«Συναγωνιστές και συναγωνίστριες καλησπέρα. Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα γι’ αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στις ειδήσεις. Πρώτα απ’ όλα θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι μόνο για φωνές, για μαγκιές και για τέτοια. Τρεις απ’ αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα και δεν κατάφεραν ούτε να κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του. Ντροπή! Τρία μέλη της Χρυσής Αυγής εξαγριωμένα και δεν κατάφεραν ούτε καν να του σπάσουν τα γυαλιά. Πού χτύπαγαν;»

Πέραν της παντελούς έλλειψης πολιτικής ορθότητας της Χρυσής Αυγής, η οποία απλώς τους κάνει πιο ειλικρινείς, αν και αφελείς, από τους ομοϊδεάτες τους στον ΣΥΡΙΖΑ (ο φασισμός ένα πρόσωπο έχει, όσα χρώματα κι αν του αλλάξεις), τι είπε ο Λαγός?
Αυτό που λέμε όλοι. Ότι δηλαδή πρέπει να μας δουλεύουν χοντρά εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Καθ' ότι, αν ο οποιοσδήποτέ μας είχε βρεθεί ενώπιον της πιθανότητας να ξυλοκοπηθεί από τρεις μέσους Χρυσαυγίτες, είτε ακόμα θα μας έψαχναν από την τρεχάλα που θα είχαμε ρίξει ή θα είχανε φάει ένα σερβίτσιο κουταλάκια για να μας μαζέψουν εάν η πιθανότης επραγματοποιείτο (εκτός αν ήμασταν ο Ζαμπίδης).

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι τίποτε μεθυσμένοι ή κανά τσογλανάκι πήγε να κάνει πλάκα στον Στρατούλη και ότι έχει κάθε δικαίωμα να κινηθεί νομικά, αλλά ας το κόψουν όσο έχουνε ακόμα την ελάχιστη αξιοπρέπεια, γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να δίνουν πόντους στην Χρυσή Αυγή, κάτι από το οποίο ΚΑΝΕΙΣ δεν κερδίζει...

TopGunZ

Υ.Γ.: Τη γενετική προδιάθεση κάθε άπαρτης Κουμουνδουραίας προς την παντελή έλλειψη χιούμορ δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι να την αντιμετωπίσουμε, τουλάχιστον ας μην κάνουν προσπάθειες αστεϊσμού, μας κάνουνε και μελαγχολούμε με την κατάντια τους χρονιάρες μέρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου