15.12.12

Ο λεβέντης ο Λαυρέντης, ο καραμπουζουκλής.


Πιστός στο δόγμα της αρπαχτής, και της γρηγοράδας, που χαρακτηρίζει χρόνια τώρα την «λούμπεν μεγαλοαστική μας τάξη», ο λεβέντης ο Λαυρέντης, που εζήλωσεν κι’ αυτός την δόξα του πατριάρχη της ντόπιας απατεωνιάς Κοσκωτά, συνελήφθη σήμερα για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, με κύρια κατηγορία την εξής μία: την απάτη.

 
Χοντρικά, ο λεβέντης ο Λαυρέντης δάνειζε μέσω της τράπεζάς του τον εαυτό του… ο οποίος κρύβονταν πίσω από σειρά μαϊμού εταιριών, τις οποίες έστηνε μόνο και μόνο για να πάρει το χρήμα, και μετά τις έκλεινε ή τις πτώχευε.


Και όπως ο άλλος μεγαλοαπατεώνας (ο Κοσκωτάς), έτσι κι’ αυτός λατρεύονταν σαν θεός στα κοσμικά, και άλλα σαλόνια της μπανανίας μας.
Φήμες μάλιστα τον θέλουν και σπουδαίο γυναικοκατακτητή!
Είναι και ομορφάντρας βλέπετε…
Σαν τον σκύλο που είχα χάσει το 1995… κάπως.
Πάντως, όπως και κάθε άλλος ψευτόμαγκας, που μόλις είναι να πάει φαντάρος ή να οδηγηθεί στη φυλακή αρρωσταίνει, έτσι κι αυτός, ευθύς μόλις αισθάνθηκε τις μεταλλικές χειροπέδες επάνω στην απαλή του επιδερμίδα, ζαλίστηκε, έπαθε κάτι σαν σκοτοδίνη, και ζήτησε επειγόντως γιατρό.
Και βεβαίως, το σύστημα που είναι όλο συμπόνια, έσπευσε να τον οδηγήσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο, στο οποίο μάλιστα σε κάποια φάση διαπιστώθηκαν και νευρωσικά προβλήματα, οπότε σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο λεβέντης ο Λαυρέντης διακομίσθηκε άρον άρον σε ψυχιατρείο για τα περαιτέρω.
Πλάκα όμως έχει και το γεγονός ότι ο λεβέντης ο Λαυρέντης, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν €640.000, χίλιες χρυσές λίρες, κοσμήματα, κλπ  διατηρούσε μεγαλύτερη προσωπική φρουρά από όση είχε ο Μπιν Λάντεν όταν ήταν ακόμη στα ντουζένια του.
Συγκεκριμένα, είχε 16 σωματοφύλακες βάρδιας,  την ώρα της σύλληψής του.
Οι 16 αυτοί μπράβοι βρέθηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία,  και οδηγήθηκαν κι αυτοί  στον εισαγγελέα με  δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παροχή υπηρεσιών ασφάλειας, χωρίς άδεια!!!!
Οι δυο μάλιστα είναι λιμενικοί εν ενεργεία,  βατραχάνθρωποι που υπηρετούν στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, ενώ υπάρχουν και  αστυνομικοί εν ενεργεία, όπως  ένας υπαστυνόμος ηλικίας 50 ετών, που υπηρετεί στα ΜΑΤ, και ένας αρχιφύλακας 45 ετών, ο οποίος υπηρετεί στην Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων.
Είδατε μεγαλεία ο λεβέντης ο Λαυρέντης;
Μιλάμε για μαύρη δουλειά αφορολόγητη, και πιθανή αιτία απόλυσης από τις υπηρεσίες τους, αν δεν κάνω λάθος.
Τελικά τσάμπα τον φυλάγανε τον λεβέντη, αφού από την αστυνομία την βρήκε και όχι από ανταγωνιστές μαφιόζους.
Τον λεβέντη, που μόλις συνελήφθη θυμήθηκε ότι είναι ψυχασθενής, και ζήτησε δωμάτιο με λαστιχένιους τείχους.
(Φαντάρος άραγε πήγε ο Λαυρέντης ο λεβέντης);

Strange Attractor

ΥΓ- Για την ιστορία, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο λεβέντης είναι σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, και απάτη σε βάρος του δημοσίου σε συνδυασμό με το νόμο 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου