18.12.12

Ο κύκλος της βίας συνεχίζεται. Τελευταίο θύμα ο … Δαναός!


Η ανομία γιγαντώνεται.
Η κατρακύλα της χώρας μας δεν έχει όρια.
Αρχίζει και χάνεται οριστικά ο έλεγχος, με τον κύκλο της βίας να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του.


Αλλά ας τα πάρουμε όλα από την αρχή...


Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά την ύπουλη επίθεση ακραίων στοιχείων στον ανυπεράσπιστο λαϊκό αγωνιστή Δημήτρη Στρατούλη, έρχεται ένα ακόμη περιστατικό (πολιτικής) βίας να συνταράξει τον τόπο.
Ο Δαναός (ο γνωστός) κατέβηκε σήμερα το πρωί με ΚΤΕΛ στην Αθήνα, προκειμένου να παρευρεθεί απόψε στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Αλλιώς Τα Είχαμε Σχεδιάσει» του καλού του φίλου  Κώστα Τριανταφυλλάκη (κάποιοι άλλοι κακεντρεχείς επιμένουν ότι κατέβηκε για να επισκεφτεί στον Κορυδαλλό το ίνδαλμά του Λάκη Γαβαλά, αλλά δεν έχει σημασία).
Σημασία έχει αυτό που του συνέβη, και που είναι κατάπτυστο ως περιστατικό.
Οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την ώρα που ο Δαναός βρίσκονταν μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου αποτίοντας φόρο τιμής στους τσολιάδες (είχε υπηρετήσει και ο ίδιος ως εύζωνας το 1948), τον πλησίασαν κάποιοι άγνωστοι (υπερήλικες) οι οποίοι των ρώτησαν αν είναι όντως ο Δαναός!
Μόλις τους απάντησε καταφατικά, οι άγνωστοι (τραμπούκοι) άρχισαν να φωνάζουν διάφορα όπως: «Είμαστε του ΚΟΔΗΣΟ, και τώρα θα σε χτυπήσουμε στα μάτια, άθλιε μπαγαπόντη… έλα πιο κοντά να νιώσεις την οργή των γρονθοκοπημάτων μας… τώρα θα σου δείξουμε εμείς αργυρώνητε καλαμαρά… πάρε κι αυτήν βαστάζε του συστήματος… θα πεθάνεις λακέ του Σόρος», και άλλες τέτοιες απαράδεκτες απειλές και βωμολοχίες, την ίδια ώρα που όλοι μαζί ξεκίνησαν μια δολοφονική επίθεση εναντίον του.
Ευτυχώς που ο Δαναός γνωρίζει πολύ καλά τις κινήσεις αποφυγής της πολεμικής τέχνης Αϊκίντο (της οποίας ήταν στα νιάτα του σενσέι και μάστερ), και έτσι μπόρεσε να αποφύγει τα επαγγελματικά, και εν δυνάμει θανατηφόρα χτυπήματα των αειθαλών, πλην όμως άνανδρων, τραμπούκων του ΚΟΔΗΣΟ.
Έτσι, άρχισε να φωνάζει προς τους τσολιάδες «εδώ Δαναός, με δολοφονεί το ΚΟΔΗΣΟ…», και μόλις κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια τους έτρεξε μέχρι το Μοναστηράκι, όπου έκανε ένα μικρό διάλειμμα, πίνοντας φραπουτσίνο, και  προσπαθώντας να συνέλθει από το σοκ της αιματηρής αυτής επίθεσης των πληρωμένων  χαφιέδων - οπαδών  του Ζίγδη εναντίον του.
Αμέσως επικοινώνησε με την κα Δαναού, προκειμένου να πάρει κουράγιο, ενώ εκείνη συντετριμμένη του υποσχέθηκε να φέρει το όλο ζήτημα στην …. Τατιάνα.
Στη συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Βουλής, όπου αποκαλύφτηκε ότι το κλειστό κύκλωμα καμερών που καλύπτει την περιοχή πέριξ της Βουλής είχε ήδη καταγράψει το περιστατικό, με κάθε αιματηρή του λεπτομέρεια.
Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των αιμοβόρων δραστών, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν μέλη ομάδας ΚΑΠΗ που είχαν έρθει εκδρομή από  το Τσοτύλι Κοζάνης, και οι οποίοι διατηρούν μακροχρόνια βεντέτα εναντίον του Δαναού, ο οποίος κάποτε πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο σε καφενείο της πόλης τους, με αφορμή μια διένεξη για τα προσόντα του ποδοσφαιριστή Χρήστου Αρδίζογλου.
Ότι νεότερο, θα σας το μεταδώσουμε πάραυτα.

Strange Attractor

2 σχόλια:

  1. Χαααααχαχαχα...
    Ως γνωστόν, στη νεολαία του ΚΟΔΗΣΟ διετέλεσε και ο νυν υπερ-πυλώνας της συγκυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. Άρα, μάλλον Βενιζελικοί τον κυνηγήσανε γιατί τον άκουσαν να σιγοτραγουδάει το γνωστό τσάμικο "Γρίβα μ' σε θέλει ο βασιλιάς, όλος ο κόσμος κι ο ντουνιάς..."

    Από κάποιους άλλους υποστηρίζεται ότι οι αδίστακτοι δράστες είναι μέλη του fun club του περίφημου εξτρέμ της μεγάλης ΑΕΚ του Μπάρλου Χρήστος Αρδίζογλου γιατί λένε ότι ο Δαναός εξεφτέλισε δημόσια τον παίκτη υποστηρίζοντας στο καφενείο ότι πήγε κάποτε γλυκά, στις 6 Δεκεμβρίου, στον τότε συμπαίκτη του Λάκη Νικολάου για τη γιορτή του! Αυτές οι φήμες εξόργισαν τους οπαδούς του Δικεφάλου και περίμεναν πως και πως τον ταλαίπωρο Δαναό στην Αθήνα για τα περαιτέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μήνα μετά, μπαίνω για να υπερασπιστώ τον φίλο μου:

    Δαναέ μου μην τσιμπάς
    από γύπες Διαδικτύου
    σ' όποιαν αίθουσα κι αν πας,
    οι υπέρμαχοι του κρύου
    είτε χιούμορ,είτε Νες,
    θα στην πέφτουν θες δεν θες
    να λυγίσουν την ορμή σου
    το πνευματικό καβλί σου
    και την άπαρτη ψυχή σου.

    Στάσου όρθιος παλληκάρι
    κάνε μου μεγάλη χάρη
    γράψ' τους στα υποδήματά σου
    κι όχι στα ποιήματά σου

    ΥΓ. Δαναέ σεπτό αητόπουλο,
    τηλεφώνα στον Ιατρόπουλο
    και στον Ροδινό θυμίσου
    να χαρίσεις το μαλλί σου
    κι άσε αυτόν τον προβοκάτορα
    τον παράξενο Ατράκτορα
    να γεμίζει τις σελίδες
    με μπλά-μπλά και λαχανίδες..

    Γεια σου τώρα ήρωά μας
    κι όλα τα νησιά δικά μας..
    --------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή