30.12.12

Σκόρπιες σκέψεις, ατάκτως εριμμένες...


Στην Αμερική συνελήφθη μια τρελαμένη που έσπρωξε έναν μετανάστη από την Ινδία στις γραμμές του μετρό, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή του.

 
Στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν, χάρη στις κάμερες του κλειστού κυκλώματος (για να μην ξεχνιόμαστε), η δολοφόνος δήλωσε πως το έκανε "επειδή μισεί τους Ινδούς και τους Μουσουλμάνους".

Κάποιες  ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες την θέλουν να είχε ως κίνητρο την εκδίκηση για τον ομαδικό βιασμό μιας κοπέλας στην Ινδία!
Μια κοπέλα που βιάζονταν επί ώρες επάνω σε κινούμενο λεωφορείο, μέσα στους δρόμους του Νέου Δελχί, και στην συνέχεια αφού δάρθηκε ανηλεώς, πετάχτηκε στην άκρη του δρόμου, με αποτέλεσμα να πεθάνει μερικές μέρες αργότερα.
Προηγουμένως, οι δράστες αυτής της απάνθρωπης πράξης είχαν χτυπήσει μέχρι αναισθησίας τον σύντροφό της, πετώντας τον κι αυτόν εκτός λεωφορείου.
Και βέβαια ολόκληρος ο πλανήτης είναι εξοργισμένος με αυτή την τραγωδία, με τα διεθνή ΜΜΕ να καλύπτουν συνεχώς το γεγονός.
Παράλληλα, εδώ και μέρες σημειώνονται συνεχείς διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στην πολυπληθή αυτή χώρα, που σε μερικά ζητήματα είναι πίσω από το φεγγάρι, ζητώντας αποτελεσματικά μέτρα από πλευράς του κράτους και της αστυνομίας, αφού στην Ινδία δεν φαίνεται να παίρνουν στα σοβαρά τέτοια ζητήματα.
Μάλιστα, σε μια παρόμοια περίπτωση, οι αστυνομικοί στους οποίους κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της μια άλλη κοπέλα, την πίεζαν προκειμένου να παντρευτεί(!) τον έναν από τους δράστες.
Ευτυχώς όμως που τα διεθνή ΜΜΕ δεν έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι τα δικά μας κατορθώματα.
Τουλάχιστον στην Ινδία, τα κτήνη βιαστές, πέταξαν την κοπέλα από το λεωφορείο ζωντανή.
Το δικό μας το κτήνος της Ξάνθης, αφού έκανε ότι έκανε, έκαψε το θύμα του ζωντανό!
Και το χειρότερο από όλα είναι ότι την αμέσως επομένη (λίγες δηλαδή ώρες αργότερα) το έπαιζε ανήσυχος γείτονας. Προφανώς θα δήλωνε κι αυτός οργισμένος με την έξαρση της εγκληματικότητας.
Και μιλάμε για άτομο ζαβό, που μετά βίας λένε τελείωσε το δημοτικό, και που ήταν και σεσημασμένος, με πλούσιο ποινικό μητρώο, αλλά και προσφάτως συλληφθείς για παρόμοιο έγκλημα.
Και όχι στην αχανή Αθήνα, αλλά στην μικρή Ξάνθη, που όσο να’ ναι όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους.
Και κανενός το αφτί δεν ίδρωνε.
Ούτε των γειτόνων, αλλά ούτε και της αστυνομίας, που θα έπρεπε να τον έχουν από κοντά.
Τώρα αντιμετωπίζει τον βαρύ πέλεκυ της δικαιοσύνης (λέμε και κανένα αστείο που και που).
Στη χειρότερη βέβαια περίπτωση, θα είναι έξω πριν καν πιάσει τα 40-45 του χρονάκια.  Αν βεβαίως καταδικαστεί τελεσίδικα. Έχοντας προηγουμένως βιάσει, σκοτώσει, και κάψει ζωντανή μια αθώα κοπέλα.
Τι και ποιον να φοβηθεί άραγε;
Τι και ποιον φοβόντουσαν τόσο καιρό τα τζιμάνια που συνέλαβε σήμερα η αστυνομία, και που ήταν μπλεγμένα σε πολυπλόκαμη εγκληματική οργάνωση εμπορίας ναρκωτικών;
Αποτελούμενη, εκτός από τους συνήθεις ύποπτους Γεωργιανούς, και Ρωσοπόντιους, και από φυντάνια της αστυνομίας της Θεσσαλονίκης, του Βόλου, και του Αγρινίου.
Ο ένας μάλιστα εκ των συλληφθέντων ήταν και ο προϊστάμενος της δίωξης ναρκωτικών στον Βόλο!
Φανταστείτε μαγκιά και αλαζονεία που θα κουβαλούσε, αφού ο ίδιος ήταν το κράτος!
Φανταστείτε θράσος, ώστε να συμμετέχουν σε τέτοια εγκληματική οργάνωση εν ενεργεία αστυνομικοί.
Και μάλιστα συμμετέχοντας σε αδικήματα, τα οποία πολύ εύκολα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε θάνατο αθώων συναδέλφων τους, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως πέφτουν και πιστολίδια όταν γίνονται επιχειρήσεις εναντίον εμπόρων…
Τόση αναισθησία, και τόση απαξίωση για τα πάντα.
Από αστυνομικούς παρακαλώ.
Ε ρε Δούρου που σας χρειάζεται στο Δημόσιας Τάξης, αν τυχόν και αναλάβει τα ηνία ο Σύριζα.
Σας βλέπω όλους σε διαθεσιμότητα.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου