20.12.12

Και σαλεμένος, και οπλισμένος: Το πιο εκρηκτικό μίγμα….


Όσοι ξέρουν από Αμερική, ξέρουν και την αλυσίδα λιανικής Walmart.
Κάτι σαν το δικό μας το Τζάμπο, αλλά στο πιο φτηνό… αν γίνεται κάτι τέτοιο.
Μια αλυσίδα γνωστή και για το συγκεκριμένο είδος της πελατείας της.

  
Όσοι έχουν χιούμορ, και ψάχνουν στο διαδίκτυο, γνωρίζουν πως υπάρχει ολόκληρη «βιβλιογραφία» και παραφιλολογία για το είδος της πελατείας της συγκεκριμένης αλυσίδας.
Μιλάμε για πραγματικά ψεκασμένους, και όχι σαν τους δικούς μας μαϊμού.
Πάτε στο search του Google, πατήστε την κατηγορία  images, και πληκτρολογήστε Walmart People.
Θα γελάτε μέχρι το πρωί.


Τώρα, η σφαγή στο δημοτικό σχολείο του Connecticut, αύξησε τον τζίρο της αλυσίδας, η οποία πουλάει, μεταξύ άλλων, και πολεμικά ημιαυτόματα όπλα!
Φανταστείτε λοιπόν τους τύπους της φωτογραφίας, να διαθέτουν και νόμιμο πολεμικό τυφέκιον!!!!
Και να κυκλοφορούν ελεύθεροι!
Έτσι, η απόφαση της μεγάλης αλυσίδας Dick's Sporting Goods να αναστείλει τις πωλήσεις σύγχρονων πολεμικών όπλων τύπου Μ-16, αποτελεί βούτυρο στο ψωμί της Walmart, η οποία έσπευσε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε.
Ήδη, στα καταστήματα της Walmart παντού στην Αμερική, έχουν εξαντληθεί μέσα σε λίγες μέρες όλα τα αποθέματα πολεμικών όπλων.
Η αλυσίδα διαθέτει 10 διαφορετικά μοντέλα πολεμικών όπλων, αν και στους καταλόγους της έχει αφαιρέσει το Bushmaster AR-15, που είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στο δημοτικό σχολείο Sandy Hook.
Τα ημιαυτόματα όπλα αποφέρουν τεράστια κέρδη στην Walmart, αν και η εταιρία δεν δημοσιοποιεί τα στοιχεία των πωλήσεων του συγκεκριμένου είδους.
Πάντως, κάθε τέτοιο όπλο κοστίζει μεταξύ $800 και $1.000.
Πέρα από τα ημιαυτόματα όπλα του Walmart, αυξήσεις έχουν σημειωθεί και στις πωλήσεις γεμιστήρων για διάφορα όπλα, όπως το πιστόλι Glock που διέθετε (εκτός από το ημιαυτόματο AR-15 ) ο τρελαμένος δολοφόνος Adam Lanza.
Η ιστοσελίδα του Nation έχει ένα σχετικό άρθρο, για το πώς η αλυσίδα Walmart, κατέστησε το πολεμικό τουφέκι AR-15, το πιο δημοφιλές όπλο της Αμερικής!

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου