31.12.12

Ορθογράφος: Ένας μικρός απολογισμός!


Ο Ορθογράφος γεννήθηκε πριν από δυόμιση μόλις μήνες.
Και άρα, με τα δεδομένα του ελληνικού διαδικτύου, και των ελληνικών μπλόγκς, είναι ακόμη νιάναρο.

 
Στους δυόμιση όμως αυτούς μήνες, αρκετοί τον αγάπησαν, και τον παρακολουθούν, καθιστώντας τον μέρος της καθημερινότητάς τους, και κάνοντας όλους εμάς που τον διαχειριζόμαστε περήφανους.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά για μένα αποτελεί μεγάλη υπόθεση, να μπορώ να γράφω ότι μου κατέβει, και να ξέρω ότι αυτό θα διαβαστεί από 700-1.000 άτομα καθημερινά.
Απλώς ελπίζω, πως με την πάροδο του χρόνου, θα μας μάθουν περισσότεροι, και άρα θα μας διαβάζουν και περισσότεροι.
Θα γίνουμε δηλαδή μια μεγάλη ηλεκτρονική παρέα, ή όπως λέγαμε κάπου αλλού, μια ηλεκτρονική εκκλησία του δήμου…
Και να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια καθαρά ερασιτεχνική και παρεϊστικη προσπάθεια.

Τώρα λοιπόν προχωράμε στο δια ταύτα:
Ποια ήταν τα τρία δημοφιλέστερα άρθρα (σε μοναδικές  επισκέψεις) από την 6/10/12, οπότε και άρχισε να εκπέμπει ο Ορθογράφος;
Έχουμε και λέμε:
Στην Νο1 θέση βρίσκεται η κλασική πλέον  ανάρτηση, που ανέβηκε την 28η Οκτωβρίου με τίτλοΗ ξυπόλητη πασιονάρια που όμως δεν ήταν .   

Στην δεύτερη θέση έχουμε το άρθρο για την πολιτικό, που εγώ προσωπικά την χαρακτηρίζω αστροπελέκι, κα Εύα Καϊλή με τίτλο: Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι , το οποίο γράφτηκε με αφορμή τις συνεχιζόμενες διελεύσεις της Εύας από την κρατική αίθουσα επισήμων του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, αν και δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε καν βουλευτής….

Στην τρίτη θέση των «all time favorites» του Ορθογράφου, βρίσκεται η απόδοση ενός άρθρου του ξένου τύπου με τίτλο: Η λατρεία των μαϊντανών και του απόλυτου τίποτα  της 18/11/12, που άρεσε πολύ.

Όσον αφορά στο δικό μου πιο αγαπημένο κομμάτι, ε αυτό είναι δύσκολο, αφού μου αρέσουν πάρα πολύ τουλάχιστον δυο τρία…
Πάντως, αν έπρεπε να διαλέξω, θα διάλεγα αυτό με τον τρελαμένο στρίκερ… που έψαχνε την Μέρκελ στους δρόμους της Αθήνας για να την ...
Πρόκειται για την ανάρτηση της 10/10/12, με τίτλο: Ο τσίτσιδος ακτιβιστής και οι τσολιάδες.

Αυτά λοιπόν για το 2012, και ευχόμαστε ειλικρινά όπως και το 2013, εμείς να συνεχίσουμε να γράφουμε, και εσείς να συνεχίσετε να μας διαβάζετε.

Χρόνια Πολλά και καλά!

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου