17.12.12

Δυο συγκλονιστικές ειδήσεις, και οι εξελίξεις τους.


Οι δυο σημαντικότερες ειδήσεις που συγκλόνισαν τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο, ήταν αυτές της ξαφνικής σύλληψης του λαμπρού επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, και του άγριου απάνθρωπου ξυλοδαρμού του μεγαλοστελέχους του Σύριζα Δ. Στρατούλη.

 
Δυο ειδήσεις που δυστυχώς επιβεβαιώνουν την διολίσθηση της χώρας μας σε σκοτεινές ατραπούς.


Από την μια, το ίδιο το σύστημα γκρεμίζει το όνειρο της προσδοκώμενης ανάκαμψής μας, διώκοντας και φυλακίζοντας την ελπίδα, και σαμποτάροντας την οικονομία … ενώ από την άλλη, οι καταχθόνιες δυνάμεις που υπονομεύουν το έθνος στοχοποιούν πλέον και αγνούς λαϊκούς αγωνιστές.
Στην περίπτωση του κου Λαυρεντιάδη, εκτός από την αδικαιολόγητη δίωξή του, έχουμε στην ουσία και μια ανθρωπιστική κακοβουλία, αφού η εύθραυστη κατάσταση της υγείας του διάσημου αυτού επενδυτή θέτει σε κίνδυνο την ζωή του αν τυχόν χρειαστεί να μοιραστεί κάποιο υγρό κελί με την υπόλοιπη πλέμπα που απαρτίζει τον υπόκοσμο της Ελλάδας.
Ευτυχώς, ο γνωστός επιχειρηματίας, λίγο πριν τα μίσθαρνα όργανα του κράτους προλάβουν να του περάσουν χειροπέδες, πρόλαβε και ψέλλισε μερικά πράγματα για το εύθραυστον της υγείας του, και έτσι η κλούβα της ΕΛ.ΑΣ αντί να οδεύσει προς Κορυδαλλόν, κατευθύνθηκε προς το… Ασκληπιείον της Βούλας.
Ευτυχώς, μετά από μια ολοκληρωμένη περιοδεία με σκοπό την ανεύρεση του πλέον κατάλληλου θεραπευτηρίου, και μετά από επανειλημμένες ιατρικές εξετάσεις, και ενδελεχείς αναλύσεις, σπινθηρογραφήματα, σπερμοδιαγράμματα, και τεστ Πάπ, οι θεράποντες γιατροί κατέληξαν στο ότι τελικά ο Λαυρέντης δεν είναι έγκυος, αλλά ούτε και χρήζει ψυχιατρικής θεραπείας, λοβοτομής, ηλεκτροσόκ, κλπ όπως είχε αρχικά μεταδοθεί εκτενώς από τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ, και άρα μπορεί να μεταφερθεί ασφαλώς στο αναρρωτήριο Κορυδαλλό, προκειμένου να συνεχίζει την ξάπλα του.

Στο άλλο μέτωπο, αυτό της άνανδρης ναζιστικού τύπου επίθεσης στον κο Στρατούλη, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.
Δόθηκε τελικά στη δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες του Ολυμπιακού Σταδίου, οι οποίες κατέγραψαν λεπτό προς λεπτό την ύπουλη επίθεση (με ήχο), ενώ κάποια βίντεο που τράβηξαν με τα κινητά τους διάφοροι περαστικοί, και τα οποία εξετάστηκαν από το εγκληματολογικό εργαστήριο της ΓΑΔΑ δεν βοήθησαν, αφού το ένα περιείχε ακατάλληλες σκηνές με την Μαριάνα Ντούβλη, το άλλο αποσπάσματα από ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενώ ένα τρίτο απλά περιείχε σημαντικές φάσεις από την ποδοσφαιρική καριέρα του Γιάννη Τσικιντζέλα.
Το βίντεο όμως από τις κάμερες του σταδίου μάλλον δικαιώνει τον Στρατούλη, και καίει τους δειλούς οι οποίοι τον χτύπησαν μπαμπέσικα, και οι οποίοι τώρα αναζητούνται από την αστυνομία.
Σύμφωνα με πηγές από την ΓΑΔΑ, στο βίντεο ακούγεται ξεκάθαρα η αρχή της επίθεσης, με τους τραμπούκους να δηλώνουν στον έντρομο Στρατούλη τα εξής:
«Γειά σου, είμαστε από την Χρυσή Αυγή, έχουμε και ταυτότητες. Τώρα θα σε δείρουμε άτιμε και άθλιε προδότη…».
Παράλληλα, εκτός από την ηχητική στοιχειοθέτηση της επίθεσης, υπάρχει και άφθονο οπτικό υλικό, στο οποίο οι μασκοφόροι χούλιγκανς (με μάσκες του Ντάφυ Ντακ) επιτίθενται πισώπλατα στον άτυχο πολιτικό κραυγάζοντας «πάρε κι αυτήν… να τώρα θα δεις άτιμε…. Γκαπ γκουπ… Θα σε γουρλώσω τα μάτια…  πάρε και ετούτη στυγνέ έμπορα της ελπίδας… γονάτισε ευλογημένε…», και άλλα τέτοια πολλά βάρβαρα.
Οι εξελίξεις τρέχουν, και το έθνος αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των αστυνομικών ερευνών, σκυμμένο μπροστά στις οθόνες των Η/Υ και των τηλεοράσεων, και σκασμένο στα γέλια.
Ότι προκύψει, θα σας ενημερώνουμε….

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου