4.12.12

Προσοχή: Κυκλοφορούν ζόμπι!


Και δεν αναφερόμαστε στον Νότη...
Η τρέλα που έχουν οι Αμερικάνοι με τα όπλα τους είναι γνωστή.
Άλλωστε, η οπλοκατοχή είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη στις ΗΠΑ.
Πρόσφατα όμως, οι πωλήσεις όπλων αυξήθηκαν ξαφνικά, και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην επανεκλογή του Ομπάμα.
Ένας βασικός λόγος για την αυξημένη ζήτηση όπλων και πυρομαχικών, είναι οι … νεκροζώντανοι!

 
Το My Northwest.com αναφέρει, πως σύμφωνα με τα στοιχεία του FBI, οι αιτήσεις για άδειες οπλοφορίας αυξήθηκαν κατά 20% σε σχέση με πέρσι, ενώ όπως λέει το KIRO, ο λόγος είναι … η αντίστοιχη αύξηση των ζόμπι!

Σύμφωνα με τον λομπίστα των υποστηρικτών της οπλοφορίας Dave Workman, «πολλοί έχουν παρασυρθεί… υπάρχουν πλέον στόχοι σε σχήμα ζόμπι, ενώ κάποιες εταιρίες πυρομαχικών έχουν βγάλει στο εμπόριο ειδικές σφαίρες όλων των όπλων, ειδικά για τα  ζόμπι. Και αυτό έχει φέρει στον χώρο μας μια νέα γενιά οπλοφόρων», λέει.
Ακόμη και η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά Walking Dead έχει παίξει τον ρόλο της, και για αυτό ίσως θα πρέπει όλοι να ετοιμαζόμαστε για μια επερχόμενη αποκάλυψη των ζόμπι!
Όπως λέει σε συνέντευξή του στο ABC ο έμπορος όπλων Cris Parsons, «τα νέα πυρομαχικά για ζόμπι  πουλάνε σαν βούτυρο… ειδικά οι σφαίρες της Hornady Manufacturing, με την ονομασία Zombie Max, και το διαφημιστικό σλόγκαν «just in case» (μετ. στην περίπτωση που σας τύχει), στα όμορφα γαλάζια κουτιά τους με ζωγραφιά ένα ζόμπι… δεν προλαβαίνουμε να πουλάμε», λέει ο Parsons χαρούμενος.
Και καλά οι σφαίρες και τα πυροβόλα όπλα, αλλά τι γίνεται με τα άλλα είδη όπλων; Μπορούν κι αυτά να εκμεταλλευτούν τον φόβο για τα ζόμπι και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους;
Σίγουρα ναι, γράφει η εφημερίδα Detroit Free Press. «Τα ζόμπι επίσης ευθύνονται για την αύξηση της ζήτησης για ματσέτες, τσεκούρια, και αλυσοπρίονα…».

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου