29.10.12

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου!


Αν νομίζατε ότι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο είναι κάποιος πάμπλουτος εφοπλιστής, κάποιος σταρ του σινεμά, κάποιος πλέιμποϊ κληρονόμος, κάποιος σύγχρονος Δον Ζουάν, ή έστω ο … Τσίπρας μετά το 30% που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις, κάνετε μεγάλο λάθος.

Κάποιοι Γάλλοι νευροφυσιολόγοι, που αποφάσισαν να ανακαλύψουν τον πλέον ευτυχή άνθρωπο του πλανήτη, συνέδεσαν με ηλεκτρόδια και καλώδια έναν στενό συνεργάτη του Δαλάι Λάμα, τον εξέτασαν, και όπως ανακοίνωσαν, πρόκειται για τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο εν ζωή!
 

Δεν έφταιγε η Yoko!


Οι εκατοντάδες εκατομμύρια θαυμαστές των Beatles, που τόσα χρόνια κρατούσανε κακία απέναντι στην Yoko Ono, έκαναν λάθος.
Η Yoko δεν έφταιγε για τη διάλυση του δημοφιλούς συγκροτήματος, λέει σήμερα το  έτερο «μεγάλο» σκαθάρι, ο σερ Paul McCartney.


Το ψωνίσαμε το κορμί πατριώτη...

Κολλαριστά τα έσκασε τα 780 χιλιάρικα σε δολάρια ο Ιάπωνας για την παρθενιά της Βραζιλιάνικης καταγωγής Catarina (όχι, δεν είναι αυτή στη φωτό, για πρωτοτυπία βάλαμε μια λολίτα του γούστου μας), η οποία χθες μας αποκάλυψε και... τον πλούσιο εσωτερικό της κόσμο (είπαμε, όχι φωτό, δεν είμαστε υπηρεσία escort).

Η πράξη θα τελεστεί αεροπορικώς (όχι, δεν εννοούμε αεροπλανάτο), για να μην υπάρχει πρόβλημα με νομοθεσίες περί πορνείας (κάτι το οποίο, βεβαίως-βεβαίως, δεν υφίσταται στην εν λόγω περίπτωση βάσει των λεγομένων της καλλίπυγου), και ο τυχερός Σαμουράι θα πρέπει να χρησιμοποιήσει θηκάρι για το σπαθί του, αφού έχει ελεγχθεί για ΣΜΝ (αν δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό τότε έχουμε πρόβλημα).

ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ (και οι … οιονεί διαχειριστές τους)!


Σήμερα που η Ήπειρος δεν μπορεί να πουλήσει τίποτα άλλο πέρα από νερό, από τα σπλάχνα της, προβληματιζόμαστε περισσότερο με τους οιονεί προστάτες των ποταμών και τους μαχητές κατά των φραγμάτων…
Θα μου πείτε, «γάλα δεν πουλάει η Ήπειρος;»…
Ασφαλώς, άλλωστε είναι γνωστός από την ιστορία ο Σικελικός Εσπερινός…
Θα ξαναπείτε τι λόγια άσχετα είναι αυτά, και θα σας απαντήσω πως και τα προηγούμενα δεν είχαν σχέση μεταξύ τους, και πέντε αυγά Τουρκίας, που συνηθίζει να λέει ο … Ατράκτορας!
Στο νερό τώρα, επειδή βλέπω μέλλον στη διαχείρισή του και στις εξαγωγές του… Διότι φίλοι μου γάλα έχουν και στη Σικελία, για νερό αμφιβάλλω!


Η μπάλα στην κερκίδα!



Το «φλέγον» ζήτημα που κυριαρχεί τελευταία, αυτό δηλαδή με την λίστα της Λαγκάρντ, δεν με πολυαπασχολεί.
Εδώ και δεκαετίες, όλοι οι «φραγκάτοι» βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, νόμιμα ή παράνομα, και αυτό είναι μια ακόμη νεοελληνική πραγματικότητα, γνωστή στους πάντες, η οποία δεν παλεύεται.


Όχι πια σεξ... μόνο facebook!



Μπορεί να μην είναι προτιμότερα, ή καλύτερα από το σεξ, όμως σύμφωνα με μια καινούργια  επιστημονική έρευνα, το σερφάρισμα στο διαδίκτυο, η ηλεκτρονική αλληλογραφία, και πάνω απ όλα το Facebook, είναι οι πλέον ακαταμάχητες δραστηριότητες για τον σύγχρονο άνθρωπο.


Το τέλος της ελληνικής Δημοκρατίας.


28η Οκτωβρίου, ημέρα επέτειος, την οποία γιορτάζουμε ο καθένας με τον τρόπο του. Δεν έχουμε υποστείλει την αγωνιστική μας διάθεση σχετικά με τις θέσεις μας, τις οποίες διατηρούμε αναλλοίωτες δεκαετίες τώρα.