5.11.12

Η αποψινή μας μουσική πρόταση

Μια δυνατή μπαλάντα από τον Πάνο Κιάμο μας αφιερώνει απόψε ο TopGunZ. Απολαύστε υπεύθυνα.

Το κράτος, και τα δικαιώματα των Ελλήνων.


Έχουμε αναφερθεί ξανά στον ιδιότυπο λαϊκισμό που βιώνει η χώρα μας και που κοντεύει να γίνει καθεστώς. Δεν λειτουργούν αξίες, δεν λειτουργούν κανόνες, δεν λειτουργεί τίποτα πέρα από την … απραξία της ημέρας, που συνίσταται από την απροθυμία του κράτους να διαχειρισθεί την κοινή μας ζωή, να επιβάλει την τάξη, να διαφυλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού και να εγγυηθεί τις αξίες της προσωπικής μας παρουσίας στον κόσμο, αυτό που κάποτε το έλεγαν ατομικά ή προσωπικά δικαιώματα!


Τρέμει η αντιπολίτευση τις ευθύνες?


Μετά τον σύντομο... "ανένδοτο" του Υπουργού Δικαιοσύνης κου Αντώνη Ρουπακιώτη και τα "γαλλικά" του κου Κουβέλη στον Υπουργό "του", πλέον ανοίγει ο δρόμος για την ψήφιση των μέτρων.

Και φυσικά αρχίζει ο Γολγοθάς της αντιπολίτευσης, όπως φαίνεται από την αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων!

Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα... iPhone

Όταν ο άλλος έχει μεράκι πραγματικά μπορεί να βγάλει τρελό γέλιο. Σας παραθέτουμε βιντεάκι της σατιρικής Ρωσικής ομάδας My Duck's Vision, όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, "αποκαλύπτεται" ο σκοτεινός ρόλος της BP και του προέδρου των ΗΠΑ, Obama, στο σατανικό σχέδιο της Apple να εκμεταλλευτεί τα τεράστια αποθέματα εξωγήινων συσκευών iPhone που βρίσκονται θαμμένες στο βυθό του Κόλπου του Μεξικό!

ΗΠΑ: Ρεκόρ αυτοκτονιών.


Δεν είναι μόνο η Ελλάδα, που εξαιτίας της κρίσης γνωρίζει εκρηκτική αύξηση των αυτοκτονιών.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Αμερική, που πλήττεται από την ύφεση.


Ελλάδα: Η Βαϊμάρη του Αιγαίου!


Η ΕΕ συνεχώς καταγγέλλει την απειλή που δέχεται η ελευθερία της έκφρασης στην Ουγγαρία, και ανησυχεί για την ανάδυση του εκεί φασισμού.
Από την άλλη όμως, τηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά στα τεκταινόμενα της ελληνικής δημοκρατίας.


 Τα κρίσιμα σημεία ενός αποτυχημένου κράτους εντοπίζονται εύκολα αν δούμε την λογοκρισία του. Στη περίπτωση της Ελλάδας, η πρόσφατη περίπτωση του Κώστα Βαξεβάνη χτύπησε νεύρο.
 

Μαζί το φτιάξαμε το δημόσιο που έχουμε!


Προσωπικά, σιχαίνομαι το δημόσιο.
Ακόμη και μια απλή παραλαβή δέματος να έχω να κάνω στα ΕΛΤΑ αγχώνομαι. Πόσο δε μάλλον να χρειαστεί να πάω σε καμιά εφορία, ή σε καμιά πολεοδομία.



Μου τη δίνει το βαριεστημένο στυλάκι των υπαλλήλων, το τσαμπουκέ ύφος, ο ενικός, η χαρτούρα, η ατέλειωτη γραφειοκρατία, ακόμη και το συνηθισμένο στις δημόσιες υπηρεσίες άθλιο και ξεφτισμένο τριτοκοσμικό περιβάλλον, που εκπέμπει και μεταδίδει μιζέρια.