26.12.12

Μουσική θαλπωρή.

Απόψε έχουμε τον Iggy Pop στο κλασικό πλέον In The Death Car από την ταινία Arizona Dream...
Από τον  Strange με αγάπη!







Οι άβολες αλήθειες της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς».


Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι: Αύξηση στις επιστροφές αλλοδαπών υπηκόων στις χώρες καταγωγής τους καταγράφονται φέτος σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης μετά από την εφαρμογή του εθνικού σχεδίου δράσης για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

 
Συγκεκριμένα, 15.746 αλλοδαποί επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους από την αρχή του έτους έως και το μήνα Νοέμβριο συγκριτικά με 11.357 αλλοδαπούς που απελάθηκαν εθελοντικά ή αναγκαστικά το 2011. 

Η μαμά, η κόρη, και ο προικισμένος….


Μέσα στα πλαίσια των ημερών, είθισται να γίνονται διάφορα αφιερώματα στη χρονιά που πέρασε, και όπου να’ ναι κλείνει…

 
Έτσι λοιπόν και το Huffington Post αποφάσισε να κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στις πλέον παράξενες ειδήσεις και περιστατικά του 2012.
Ιδού δυο από αυτές τις ειδήσεις, που κρίναμε άξιες να μνημονευτούν:

Ποστάρει και ο Ιησούς;


Αν εμφανίζονταν σήμερα ο Χριστός, θα συμμετείχε με μεγάλη του χαρά στα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

 
Αυτό ισχυρίζεται ο επικεφαλής της γερμανικής καθολικής εκκλησίας Αρχιεπίσκοπος Robert Zollitsch.

Η πραγματική απειλή για τον πλανήτη μας.


Η 21η Δεκεμβρίου πέρασε, και ο κόσμος δεν καταστράφηκε, παρά τις πυρετώδεις προετοιμασίες, και προσδοκίες εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο.


Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζει να υπάρχει μια πραγματική καταστροφική απειλή πάνω από τα κεφάλια μας, που μπορεί να εξολοθρεύσει την ζωή στον πλανήτη, και που αποτελεί μια συλλογική τρέλα πολύ πιο σοβαρή από αυτήν που οδήγησε κάποιους να σκάψουν υπόγεια καταφύγια πιστεύοντας στο ημερολόγιο των Μάγια.

Ο Λαυρέντης είναι αθώος!


Ο Κοσκωτάς, ο Ψωμιάδης και ο Λαυρεντιάδης ίσως να ήταν σήμερα κορυφαίοι Τραπεζίτες της χώρας, με υπουργό Οικονομικών τον Τσοχατζόπουλο, αν δεν είχαν δημοσιευθεί οι γυμνές φωτογραφίες της Δήμητρας Παπανδρέου, αν δεν είχε εκδηλωθεί «εμφύλιος» στο ΠΑΣΟΚ και εάν οι δανειστές δεν ξεσκέπαζαν «βρωμιές» της πολιτικής μας.


Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και πολλές άλλες περιπτώσεις παρόμοιων επιχειρηματιών και σκανδάλων όπως της SIEMENS, του Βατοπεδίου, των διαδόχων των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, των «κουτσών» υποβρυχίων, των χρυσωρυχείων Ολυμπιάδας που ανακαλύπτονται «συμπτωματικά» πάντα σε περιόδους ισχυρής πολιτικής κόντρας, εμφυλίων στα κυβερνητικά κόμματα και υπονόμευσης των ηγεσιών τους. 

Μουσική σταγόνα...

Τα Ξύλινα Σπαθιά στο Ατλαντίς, από τον Strange...