28.12.12

Η μουσική μας για απόψε

Ο TopGunZ σας αφιερώνει απόψε την πρωτότυπη ερμηνεία του You are always on my mind από την θεσπέσια Brenda Lee...

Προς Θεού, είμεθα δημοκρατικόν κράτος!


Δύο είναι για μένα οι σημαντικότερες ειδήσεις των ημερών.


Και αυτή με τις εξελίξεις στη λίστα Λαγκάρντ δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτές, άσχετα με τις ατέλειωτες ώρες που θα καταναλώσουν οι δημοσιογράφοι στο να την αναλύουν, προσπαθώντας ο καθένας για δικούς του λόγους να ρίξει το φταίξιμο εδώ κι εκεί...

Μερικά συμπεράσματα από την φρίκη της Ξάνθης.


Αυτή η τραγική ιστορία με τον βιασμό, και τον φρικιαστικό θάνατο της κοπέλας στην Ξάνθη, αποτελεί το επιστέγασμα πολλών πραγμάτων, για τα οποία προσωπικά φωνάζω εδώ και καιρό.


Τρία όμως είναι τα κυριότερα:

Διαφημίσεις που σημάδεψαν το 2012

Σας παραθέτουμε παρακάτω πέντε τηλεοπτικές διαφημίσεις που συγκίνησαν, ενθουσίασαν και έβαλαν σε σκέψη του τηλεθεατές τους μέσα στο 2012.

Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει…


Ο Κώστας Τριανταφυλλάκης είναι διαδικτυακός αλλά και προσωπικός μου φίλος, και επιπλέον πολυπράγμων αρθογράφος, που όπως κι εγώ, έτσι κι αυτός γράφει τις διάφορες απόψεις του με ψευδώνυμο. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους.


Και εκτός από όλα τα άλλα που κάνει, είναι παράλληλα και «νεόκοπος» συγγραφέας.
Μάλιστα,  το πρώτο του βιβλίο «Αλλιώς τα Είχαμε Σχεδιάσει», εκδόθηκε πρόσφατα από τον ΙΑΝΟ, και πάει … σφαίρα.

Λύθηκε το μυστήριο!


Επιτέλους, λύθηκε το μυστήριο της άγνοιας βασικών αγγλικών  εκ μέρους του σέξι Αλέξη (Τσίπρα).

 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Guardian, που του πήρε συνέντευξη, ο σέξι Αλέξης δεν κατέχει την αγγλική διότι είναι ο μόνος, ή σχεδόν ο μόνος, από τους Έλληνες πολιτικούς, που δεν πήγαν σε ιδιωτικό σχολείο!

Αντώνη Σαμαρά, όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει .... ράβδος!

Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Νέα Δημοκρατία είναι πραγματικά απίστευτο.

 
Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς και η πολιτική του δικαιώνονται στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, στο εσωτερικό, αντί να υπάρχει μια πλειάδα στελεχών να βγαίνει μπροστά (στα ΜΜΕ) και να υπερασπίζεται το τεράστιο αυτό έργο που συνεχίζεται, υπάρχουν μόνο ένας Βορίδης και ένας Άδωνις, ευτυχώς που είναι κι αυτοί, ως επικοινωνιακό πασπαρτού, για όλες τις καταστάσεις!

Από το Gangnam με αγάπη


Το Gangnam αποτελεί ένα από τα πλουσιότερα προάστια, όχι απλά της πρωτεύουσας της Κορέας, Σεούλ, αλλά, κατ’ αναλογία έκτασης, ολόκληρου του κόσμου. Στα 15 τετραγωνικά μίλια που περίπου καταλαμβάνει έχουνε βρει στέγη οι μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας (και μιλάμε για εταιρείες κολοσσούς, πρωταγωνιστές της παγκόσμιας οικονομικής σκακιέρας), καθώς και το 7% του ετήσιου ΑΕΠ της χώρας, δηλαδή περίπου 84 δις δολάρια.

Ως πότε η πολιτική ορθότητα θα σκοτώνει?


Μια ολόκληρη πόλη έχει βυθιστεί στο πένθος και μια ολόκληρη χώρα παρακολουθεί σοκαρισμένη και αηδιασμένη. Ο φρικιαστικός τρόπος με τον οποίον έχασε τη ζωή της η νεαρή κοπέλα από την Ξάνθη αυτές τις μέρες θα σημαδέψει για πάντα τις "γιορτινές μέρες" των δικών της και κοντινών της ανθρώπων. Για λίγες μέρες θα "ανακατώνει" και τους υπόλοιπούς μας, μέχρι να το ξεχάσουμε και να συνεχίσουμε τις ζωές μας. Όμως γεννάται ένα ερώτημα. Πόσοι ανώμαλοι κυκλοφορούν εκεί έξω, ενώ γνωρίζουμε τις έξεις τους?

Πόση υποκρισία Θεέ μου….


Σε περίπτωση που δεν το μάθατε, κάτι τρομερό συνέβη αυτές τις ημέρες στο διαδίκτυο.


Η Randi Zuckerberg, αδελφή του ιδρυτή και ιδιοκτήτη του  Facebook Mark Zuckerberg, ανέβασε μια φωτογραφία της στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, και κάποιος φίλος φίλου του φίλου το ξανανέβασε στο Twitter χωρίς να της ζητήσει την άδεια!!!!