30.12.12

Rock me tonight!

Ο Brian Eno στην απόλυτη διαχρονική ροκιά Baby's On Fire...

Από τον Strange!







Σκόρπιες σκέψεις, ατάκτως εριμμένες...


Στην Αμερική συνελήφθη μια τρελαμένη που έσπρωξε έναν μετανάστη από την Ινδία στις γραμμές του μετρό, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή του.

 
Στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν, χάρη στις κάμερες του κλειστού κυκλώματος (για να μην ξεχνιόμαστε), η δολοφόνος δήλωσε πως το έκανε "επειδή μισεί τους Ινδούς και τους Μουσουλμάνους".

Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει…


Μιλάμε βεβαίως για τους Αμερικανούς, οι οποίοι είναι γνωστοί για διάφορα κουλά, μεταξύ των οποίων  και την αρρωστημένη τους λατρεία στα πάσης φύσης όπλα.


Μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας του περιορισμού των όπλων που κυκλοφορούν, οι αρχές του Λος Άντζελες προχώρησαν πρόσφατα σε ένα πρόγραμμα «απόσυρσης», όπου αν κάποιος παρέδιδε το όπλο του (νόμιμο ή μη) θα έπαιρνε δώρο κουπόνια για σούπερ μάρκετ, και θα είχε απόλυτη ασυλία από τυχόν ποινική δίωξη.

Άνδρες: προσοχή στο στοματικό σεξ (και άλλα τέτοια σοβαρά)!


Η αστυνομία της Florida συνέλαβε χθες μια μεθυσμένη γυναίκα, η οποία έδειρε άσχημα τον σύντροφό της, επειδή δεν της έκανε καλό … στοματικό σεξ.


Πρόκειται για την 50χρονη φλογισμένη Jennie Scott, η οποία χρονιάρες μέρες επιτέθηκε με μανία εναντίον του 32χρονου εραστή της Jilberto Deleon, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, μετά από μια ερωτική εμπειρία (στάση 69), η οποία όμως τερματίστηκε πρόωρα, και άδοξα.

To ...μπορντέλο έκλεισε


Δεν ξέρω τι λένε οι αριθμοί για την πολιτική του κ. Δένδια. Ξέρω όμως τι βλέπουν τα μάτια μου. Συνήθως κλείνω στο κέντρο και τα πέριξ δεκαεξάωρα. Οι διαδρομές μου με τη μηχανή ή το αυτοκίνητο, μέρα ή νύχτα, μου επιτρέπουν να βλέπω την αληθινή εικόνα.

Κυρά Γιώργαινα, στο λέω υπευθύνως….


Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν σύμφωνα με την Αγία Γραφή, ή μηδένα προ του τέλους μακάριζε, όπως είπε ο Σόλων ο Αθηναίος στο βασιλιά των Σάρδεων Κροίσο.

 
Ο πάλαι ποτέ καλοβολεμένος πασόκος επί εποχής ισχυρής Ελλάδας, μετέπειτα πρώτο βιολί του ΓΑΠ στα χρόνια της αντίστασης κατά της επανίδρυσης και αργότερα τσάρος της Ελληνικής Οικονομίας, τώρα ετοιμάζεται να διαβεί τις πύλες του Κορυδαλλού.

Maserati και σκόρπιες… «φιλοσοφικές» ανησυχίες!


Ένα από τα «σκληρά» παρεπόμενα της κρίσης είναι κι αυτό που συμβαίνει στην ντόπια αγορά αυτοκινήτων.

 
Οι πωλήσεις νέων ι.χ. έχουν μειωθεί, λένε, κατά 70-75%, και η αγορά μαραζώνει.
Εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας καταθέτουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους, μη μπορώντας να τα βγάλουν πέρα.

Σόιμπλε: "Αδίκησα τον Σαμαρά"!


Δεν είναι σύνηθες να παραδέχεται δημοσίως ένας πολιτικός τα λάθη του. Πολύ περισσότερο όταν ο πολιτικός αυτός είναι Γερμανός και το λάθος του, το οποίο αναγνωρίζει δημοσίως, αφορά έναν Ελληνα πολιτικό...


Ο λόγος για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίο σ' σε συνέντευξή του, που δημοσιεύθηκε στην «Μπιλντ», ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος που διέπραξε ως προς την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ευρωζώνη. Και ο Σόιμπλε απάντησε: «Αλλαξα την άποψή μου για τον Ελληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, από τη στιγμή που κατάλαβα με πόσο θάρρος και γενναιότητα αντιμετωπίζει τις μεταρρυθμίσεις στη χώρα του».

Να και κάτι καλό για την χρονιά που φεύγει…


Πέρα από τα διάφορα στραβά του 2012, που όπου να’ ναι κλείνει, ως χρονιά έχει να παρουσιάσει και μια ευχάριστη πρωτιά.

 
Η χρονιά που περνάει αποτελεί την πιο ασφαλή όλων των εποχών, όσον αφορά σε πτήσεις αεριωθούμενων (τζετ)!