4.1.13

Αλεξίσφαιροι… μαθητές.


Οι αδιάκριτες δολοφονίες μαθητών στις ΗΠΑ έχουν ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών, αλλά έχουν συντελέσει και στην άνθηση μιας νέας βιομηχανίας.

 
Στην αρχή είχαμε τα αλεξίσφαιρα μαθητικά σακίδια.
Τώρα, και με αφορμή την τελευταία επίθεση στο Newtown, μια εταιρία της Κολομβίας που ειδικεύεται στα αλεξίσφαιρα γιλέκα, σχεδιάζει την παραγωγή αλεξίσφαιρων ρούχων για παιδιά.

Η εταιρία ανήκει στον Miguel Caballero, και έχει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή αλεξίσφαιρων γιλέκων και ρούχων, τα οποία αγοράζουν μετά μανίας οι πολιτικοί, αλλά και οι απλοί πολίτες της Κολομβίας, μιας χώρας που χρόνια τώρα σπαράσσεται από την ένοπλη βία εξαιτίας του εκτεταμένου εμπορίου ναρκωτικών.
Παράλληλα, η εταιρία έχει ως πελάτες τρεις βασιλικές οικογένειες της Μέσης Ανατολής, ενώ έχει ήδη κατασκευάσει ένα αλεξίσφαιρο… κιμονό για τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό Steven Seagal!
Έτσι, η εταιρία ανακοίνωσε πως τώρα σχεδιάζει μπλουζάκια και γιλέκα για παιδιά ηλικίας 8-16, τα οποία ελπίζει να πουλήσει στην Αμερική.
Σύμφωνα με τον Caballero, η ιδέα του ήρθε όταν άρχισε να δέχεται αιτήματα από έντρομους Αμερικανούς γονείς, οι οποίοι ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών τους.
Οι τιμές των ρούχων θα κυμαίνονται από $200 ως $400, ανάλογα με το μέγεθος.

S.A. (AFP)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου