3.1.13

Τα χάπια μου!


Πάνω που λέω να μην ξανασχοληθώ με τρίχες του στυλ Μενεγάκη, Κορομηλά, Νίνου, Μπάρμπα, Οικονομόπουλου, κλπ έρχεται μια νέα «είδηση» και με τρελαίνει.

 
Έτσι, από την μια μαθαίνω ότι ο λεβέντης Λαυρέντης, ο επονομαζόμενος και ομορφάντρας, που αυτό το διάστημα  ζει το όνειρο με τον ανδροπρεπή τσολιά Λάκη Γαβαλά στο κελί 13, πλήρωνε €25.000 τον μήνα στην Μπαλατσινού!!!!
Από την άλλη, ακούω ρεπορτάζ, και διαβάζω δημοσιεύματα για τις χλιδάτες διακοπές του αγαπημένου ζεύγους των απανταχού ηλιθίων συμπατριωτών μας, της Ελένης Μενεγάκη δηλαδή, και του μπαρουτοκαπνισμένου σιτεμένου εραστή της Ματέο Παντζόπουλου.
Και παθαίνω τραμπάκουλο!
 
Και άντε, η πρώτη είδηση θα διερευνηθεί ενδελεχώς από τους αρμόδιους, δηλαδή τους πανελίστες, για το πώς και το γιατί τόσα πολλά χρήματα αντάλλασσαν χέρια κάθε μήνα….
Η άλλη όμως;
Ποιος θα την διερευνήσει;
Και μιλάω για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ματέο Παντζόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη να πέρασαν τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς στο Λονδίνο, αλλά που λίγο μετά διαψεύστηκαν.
Διότι όπως προκύπτει,  σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικό «Hello», κάτι τέτοιο φαίνεται να μην έγινε τελικά, και να αποτελούσε απλή κατασυκοφάντηση του ευτυχισμένου ζεύγους,  αφού σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, η δημοφιλής μπίμπο  και ο μάχιμος σύντροφός της επέλεξαν το … Παρίσι για να περάσουν τις ημέρες των γιορτών, συντροφιά με φιλικά τους ζευγάρια.
Σιγά μην πήγαιναν στο Λονδίνο της πλέμπας και των Ινδών…
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα του περιοδικού, η Ελένη ταίριαξε το πρόγραμμά της με εκείνο του αγαπημένου της, ο οποίος όμως υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία!!!!!
Και όχι, δεν πήγε στο Σουφλί για να τον συμπαρασταθεί στις αγγαρείες.
Έτσι, καθώς ο Ματέο είχε την άδειά του τις μέρες της Πρωτοχρονιάς, η οξύνους παρουσιάστρια δεν χρειάστηκε να μείνει μόνη στο σπίτι, πλέκοντάς του μάλλινα τερλίκια, ούτε και ο κομάντο Ματέο χρειάστηκε να φυλάξει σκοπιές στο ποτάμι, οπότε το ερωτευμένο (δια χιλιοστήν φοράν ο καθένας) ζευγάρι, δραπέτευσε από την ελληνική μιζέρια, βρίσκοντας καταφύγιο στα λάγνα φώτα των Παρισίων!!!!!
Και έρχομαι εγώ ο βραδύνους και κακόπιστος να ρωτήσω:
Μα καλά, πότε πήγε φαντάρος, πότε ορκίστηκε, πότε παρουσιάστηκε στην μονάδα του, και πότε πήρε και άδεια (και μάλιστα δια το εξωτερικόν);
Μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για 6μηνη θητεία… το πρώτο μέρος της οποίας ήδη το πέρασε στο αναρρωτήριο με παραμαγούλες ο μπεμπές! 
Και εν πάση περιπτώσει, ας μας πουν οι αρμόδιοι, πως γίνεται ένας «ψάρακας» να παίρνει άδεια για να πάει στο εξωτερικό για γούστα;
Την ώρα που εμείς  πληρώνουμε τα έξοδά του για να μας φυλάει τα σύνορα;
Εκτός κι αν αλλάξανε τόσο πολύ τα πράγματα, από τότε που πήγα εγώ φαντάρος, και πλέον εκτός από τα catering γεύματα, οι φρουροί της πατρίδας δικαιούνται και να πηγαινοέρχονται στο Παρίσι για λόγους αναψυχής!
Τα χάπια μου…..

Strange Attractor


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου