31.1.13

Αθάνατος!


Επειδή το έχουμε παρακάνει με τη πλάκα εδώ στον Ορθογράφο, καιρός είναι να πούμε και κάτι σοβαρό…

 
Έτσι, αλιεύοντας ειδήσεις στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε τις δύσκολες στιγμές που περνάει ένας από τους μεγαλύτερους εραστές όλων των εποχών!


Μιλάμε για τον άντρακλα Ron Jeremy, ο οποίος υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, και τώρα παλεύει για τη ζωή του!
Και τι ζωή;
Πρόκειται για έναν από τους πλέον διάσημους πορνοστάρ, που έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 2.000 ταινίες του είδους (τσόντες), ενώ τελευταία αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς πολέμιους του νέου  νόμου που ισχύει στην Καλιφόρνια, και βάσει του οποίου οι ηθοποιοί των πορνό θα είναι υποχρεωμένοι να φοράνε προφυλακτικά.
Ο Ron Jeremy όμως είναι υπέρ του «ελεύθερου» έρωτα… και αντιδρά.
Επίσης, πέρσι συμμετείχε ενεργά στο ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει οι αρχές προκειμένου να συλλάβουν τον Καναδό Luka Magnotta, γνωστό σταρ των ταινιών πορνό, ο οποίος είχε μεταβληθεί σε … δολοφόνο κανίβαλο!
Πριν από δυο μέρες λοιπόν, ο 59χρονος κοντόχοντρος εραστής αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος και πήγε μόνος του στο νοσοκομείο όπου του διέγνωσαν ανεύρισμα στην καρδιακή χώρα.
Για αυτό και μπήκε  επειγόντως στο χειρουργείο, βυθίζοντάς μας στην αγωνία, και τώρα αναμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη της υγείας του…

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου