24.1.13

Ο μπούλης απειλεί με πυρηνικά!


Όλοι ξέρουμε τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, τον λάγνο 29χρονο Kim Jong-un, που με την ακαταμάχητη ομορφιά του, το στρογγυλό του πρόσωπο, την αγορίστικη γοητεία και το δυνατό και ρωμαλέο του σώμα, που είχε ψηφιστεί ως ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη  !!!!

 
Τώρα, ο αρρενωπός αυτός Ασιάτης ηγέτης επανέρχεται, και απειλεί ευθέως τον «μεγάλο σατανά», δηλαδή  τις ΗΠΑ!
Και μάλιστα σε μια εποχή που ακόμη και ο άλλος σέξι αριστερός επαναστάτης, ο δικός μας Αλέξης, φαίνεται να τα βρίσκει με τους Αμερικανούς «φονιάδες των λαών».


Έτσι, μετά από την επιβολή νέων αυστηρών κυρώσεων εναντίον της χώρας του, ο Κορεάτης μπούλης απειλεί τις ΗΠΑ με πυρηνικές δοκιμές που θα τις στοχοποιούν.
‘Όπως ανακοινώθηκε από την Βορειοκορεατική κυβέρνηση, «δεν κρύβουμε  το γεγονός πως θα πυροδοτήσουμε δορυφόρους και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς, ενώ θα διεξάγουμε και υψηλού επιπέδου πυρηνικές δοκιμές, με στόχο την Αμερική… είμαστε έτοιμοι σε τεχνικό επίπεδο για να το κάνουμε».
Ο σύμμαχος της Pyongyang, η Κίνα, αντέδρασε σε αυτήν την τελευταία ρητορική επίθεση ζητώντας από τους Κορεάτες «να παραμείνουν ήρεμοι, να μιλάνε με προσοχή, και να μη τυχόν προχωρήσουν σε λανθασμένα βήματα που θα θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της περιοχής».
Όπως όμως λένε οι ειδικοί, η επιρροή του Πεκίνου επί του καθεστώτος του Kim Jong-un μοιάζει να έχει μειωθεί αισθητά.
Πάντως, δεν διευκρινίστηκε το πότε ακριβώς θα γίνουν οι εν λόγω πυρηνικές δοκιμές με στόχο την Αμερική, αλλά όπως πιστεύουν οι Νοτιοκορεάτες που παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις, αυτό θα γίνει μόλις το αποφασίσει ο λαοπρόβλητος ηγέτης της «κομμουνιστικής» χώρας.
Μια πιθανή ημερομηνία μοιάζει να είναι η 16η Φεβρουαρίου, τα γενέθλια δηλαδή του μακαρίτη (υδροχόου) μπαμπά του σημερινού προέδρου, του Kim Jong Il.

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου