13.1.13

Με τι ψεκάζουν τους Ινδούς τελικά;


Πριν από λίγο καιρό γράφαμε πως κάτι δεν πάει καλά με τους Ινδούς!
Και όχι μόνο επειδή κατουράνε και αφοδεύουν  όπου τους καπνίσει…

 
Κυρίως επειδή η κουλτούρα τους, που είναι ανδροκρατούμενη, τους οδηγεί σε σεξουαλικές παρεκκλίσεις, και πράξεις σεξουαλικής βίας, σε επίπεδα επιδημίας.
Παρεμπιπτόντως, κάτι τρέχει και με τα μαζικά μέσα μεταφοράς της Ινδίας, ειδικά τα λεωφορεία…

Έτσι, ένα μόνο μήνα μετά  τον γενικό χαμό που έγινε με τον ξυλοδαρμό, τον ομαδικό βιασμό, και τελικά τη δολοφονία μιας αθώας κοπέλας σε λεωφορείο του Νέου Δελχί, έρχεται μια ακόμη παρόμοια περίπτωση για να ρίξει λάδι στη φωτιά της χύτρας που βράζει  στην ινδική κοινωνία.
Σήμερα, λοιπόν, η αστυνομία συνέλαβε άλλους έξι άνδρες, οι οποίοι συμμετείχαν σε νέο ομαδικό βιασμό μιας γυναίκας, πάλι  … μέσα σε λεωφορείο!
Σύμφωνα με την αστυνομία, το 29χρονο θύμα ήταν η μοναδική επιβάτις  χθες βράδυ σε λεωφορείο που την πήγαινε στο χωριό της στη περιοχή του Βόρειου Punjab.
Ο οδηγός του λεωφορείου αρνήθηκε να κάνει στάση όταν αυτό έφτασε στο χωριό, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της γυναίκας.
Στην συνέχεια, οδήγησε το λεωφορείο σε μια ερημική περιοχή, όπου αυτός μαζί με τον εισπράκτορα, αλλά και άλλους πέντε φίλους τους που κάλεσαν τηλεφωνικά, πέρασαν ολόκληρη την νύχτα βιάζοντας την άτυχη γυναίκα διαδοχικά.
Μόνο όταν ικανοποίησαν τις αρρωστημένες τους ορέξεις, την άφησαν στο χωριό της.
Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη των έξι από τους εφτά δράστες, ενώ αναζητούν και τον έβδομο.
Εν τω μεταξύ, η μητέρα της 23χρονης φοιτήτριας που υπέκυψε τελικά μετά τον ομαδικό βιασμό της τον περασμένο μήνα, δήλωσε στις εφημερίδες ότι οι έξι κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τον θάνατο της κόρης της αξίζουν να καταδικαστούν σε θάνατο.
‘Όπως είπε, πριν πεθάνει η κόρη της περιέγραψε τα βασανιστήρια που υπέστη, υπογραμμίζοντας ότι ο ένας από τους δράστες, που είναι ανήλικος, και που αντιμετωπίζει τρία το πολύ χρόνια φυλάκισης αν καταδικαστεί, ήταν αυτός που διέπραξε τις πλέον απάνθρωπες πράξεις εναντίον της.

S.A. (AP)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου