14.1.13

Θερίστε τις θύελλές σας κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ

Από χθες το βράδυ, και ακόμα περισσότερο από σήμερα το πρωί, έχει ξεκινήσει ένα απίστευτο πανηγύρι στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έχει μπει σε εφαρμογή σχέδιο απενοχοποίησης και συστημικοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ.


Οι ατυχείς προσεγγίσεις των τελευταίων ημερών σε θέματα καταστολής της χρόνια παρατηρούμενης βίας της ακροαριστεράς, όπως αυτή εκφράζεται παραδείγματος χάρη με το θεσμό των "καταλήψεων", αλλά και η προηγούμενη αποτυχημένη προσπάθεια στοχοποίησης της Ακροδεξιάς (βλέπετε γελοίο σκηνικό υποθετικού ξυλοδαρμού Στρατούλη), έχουν έρθει και έχουν δέσει με την προϊστορία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως κοιτίδα αντισυστημικών έως και εγκληματικών συμπεριφορών (υπόθαλψη εξέγερσης Δεκεμβρίου 2008, υπεράσπιση Πυρήνων της Φωτιάς, συγκαλυπτούμενη παραβατικότητα συγγενών κλπ.).

Οπότε, η χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, αλλά και οι προηγούμενες σε γραφεία των συγκυβερνώντων κομμάτων, συνειρμικά έχουνε συνδεθεί με τους χώρους στους οποίους κινούνται μερικές τουλάχιστον από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ο πανικός τους είναι έκδηλος. Από τον Γλέζο που μιλάει για προβοκάτσια φίλων της ΝΔ (!!!), στον Σκουρλέτη που προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός σε επίπεδο γηπεδικού καβγαδακίου, μέχρι μια αρμαθιά δημοσιογράφων που μας εγκαλούν στην τάξη και προσπαθούν να μας ενθυμίσουν τον νέο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ ως Μετα-ΠΑΣΟΚ, νοικοκυραίους και συνομιλητές των πάλαι ποτέ "κακών" Γερμανών.

Φυσικά και κανείς δεν πιστεύει πως η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να ξεπέσουν τόσο περισσότερο ώστε να καταφύγουν στρατηγικά στην τρομοκρατία. Άλλωστε δεν τους συμφέρει πλέον, καθώς η κοινωνία έχει στρέψει το βλέμμα της στα σοβαρά προβλήματα, αυτό της ασφάλειας να αποτελεί ένα από αυτά. Η ζημιά όμως έχει γίνει. Τόσα χρόνια, η αφομοίωση ομάδων με παραβατική συμπεριφορά, ιδεολογιών που υποκινούν στην βία και μικροκοματικών πρακτικών αμφιβόλου κοινωνικής συμβατότητας, έχει πλέον αφήσει μια πικρή γεύση στο στόμα των πολιτών. Και μπορεί ότι πιο σάπιο κυοφόρησε το ΠΑΣΟΚ στα σπλάχνα του να έχει βρει ζεστή αγκάλη στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ (με πρώτο και καλύτερο τον Φωτόπουλο της ΔΕΗ), να τον εκσφενδόνισε μια ανάσα από την κυβέρνηση (προς μεγάλο τους τρόμο όπως φάνηκε), αλλά η ανομία και η εχθρότητα προς την Ελληνική κοινωνία που βρήκε ξενιστή στο μπουλούκι του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει να ψάχνει την αυτούσια οντότητά της.

Μην ανησυχείτε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρουμε ότι δε θα είχατε καν τα κότσια να προβείτε σε τέτοιες ενέργειες, μεγαλωμένοι με το στόμα καρφωμένο στο μαστό του Ελληνικού κράτους οι περισσότεροι. Αλλά η κοινωνία πλέον αρχίζει να αποκτάει αντανακλαστικά και στρέφει το κεφάλι πολύ πιο γρήγορα και εύκολα εκεί που της βρωμάει.

TopGunZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου