27.1.13

Ένας μπάτσος, μια ανακρίτρια, και ένας βιασμός…


Μερικές φορές η ζωή είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από τις κινηματογραφικές ταινίες, και σίγουρα πολύ πιο ενδιαφέρουσα από τα ανούσια ελληνικά σήριαλ.

 
Έτσι, σήμερα έμαθα για μια περίπτωση, που κάλλιστα θα μπορούσε να γυριστεί ταινία, αφού τα έχει όλα: Έρωτες, σπέρμα, DNA, βιασμούς, ναρκωτικά, ραδιουργίες, συνωμοσίες, facebook, ελληνικά νησιά, μπαρότσαρκες στη νύχτα, αστυνομίες, εγκληματολογικά εργαστήρια, και … δικαστήρια!


Κάτι σαν CSI, Sex nthe City, και Λάμψη του Φώσκολου, όλα μαζί σε ένα.
Ο μόνος που λείπει από την συνταγή είναι κανένας καλιαρντός καλόγερος, έτσι για να δέσει καλύτερα το σενάριο….
Και όλα αυτά όχι στην οθόνη, αλλά στην πραγματική ζωή!
Τι έγινε λοιπόν;
Μια 40χρονη ανακρίτρια(!) κατήγγειλε στην αστυνομία ότι το 2010, ευρισκόμενη σε μεταμεσονύχτιο ραντεβού σε μπαράκι με έναν «φίλο» της αστυνομικό, αυτός μαζί με κάποιον δικό του νυχτόβιο, την πότισαν με μια ύποπτη ουσία (βενζοδιαζεπίνη), με αποτέλεσμα (όπως κατέθεσε η ίδια) «να νιώσει υπερβολική σεξουαλική διέγερση, μη μπορώντας να ελέγξει τον εαυτό της»!
Στη συνέχεια τα ξέχασε όλα, και ξύπνησε το πρωί γυμνή και ζαλισμένη στο κρεβάτι του φίλου του φίλου, ο οποίος την πληροφόρησε ότι ήδη είχαν «χαλάσει τρία προφυλακτικά» ζώντας τον έρωτα σε κάθε του φύση!
Τον αστυνομικό, λέει η ίδια, τον είχε γνωρίσει σε μπαρ της Ίου, και επί δυο χρόνια τον συναντούσε που και που  στην Αθήνα, ενώ επικοινωνούσε μαζί του καθημερινά μέσω facebook.
Την μέρα όμως που ακολούθησε το αχαλίνωτο σεξ, και μη μπορώντας να αποδεχτεί αυτόν τον άλλο της (κολασμένο) εαυτό, η «εξαπατηθείσα» ανακρίτρια έσπευσε ταπεινωμένη να κάνει τοξικολογικές εξετάσεις σε ιδιωτική κλινική, που όμως απέβησαν άκαρπες, αφού βρέθηκε καθαρή σαν «νεογέννητο μωρό»..
Παράλληλα όμως απευθύνθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, καταθέτοντας γενετικό υλικό (τρίχες).
Εκεί είναι που διαπιστώθηκε, μετά από εξετάσεις και αναλύσεις, ότι ο οργανισμός της είχε ποσότητες βενζοδιαζεπίνης, η οποία (υποτίθεται) ότι προκαλεί σεξουαλική λαγνεία.
Με βάση αυτό το εύρημα, ασκήθηκε δίωξη κατά του αστυνομικού, και του μυστηριώδους ερωτύλου φίλου του, για … βιασμό!
Ο αστυνομικός ισχυρίζεται ότι είναι αθώος, και μάλιστα προσκόμισε και φωτογραφίες από την μοιραία βραδιά, στις οποίες η ανακρίτρια μοιάζει νηφάλια, και ερωτευμένη.
Παράλληλα, όπως ισχυρίζεται ο συνήγορός του, η ποσότητα που βρέθηκε στον οργανισμό της φλογισμένης ανακρίτριας είναι απειροελάχιστη, ενώ η ανάλυση δεν έγινε με όλα τα απαραίτητα επιστημονικά κριτήρια για να θεωρηθεί αδιάβλητη.
Και όπως συμπληρώνει, η εν λόγω ουσία, που δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, απλά προκαλεί υπνηλία και τίποτα άλλο.
Εν ολίγοις, σύμφωνα με τον αστυνομικό, η φίλη του ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά τον γνωστό του (υπεύθυνο μπαρ) και έσπευσε μαζί του για τα περαιτέρω.
«Ήταν  ερωτευμένα τα παιδιά», λέει.
Όπως και να έχει, η δικαστική έρευνα συνεχίζεται, και απομένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξή της.
Πάντως, μεγάλη εντύπωση προκαλεί το ποιόν κάποιων δημοσίων λειτουργών, που βρίσκονται σε μπαράκια τα ξημερώματα, καταναλώνουν ποτά και περίεργες ουσίες, συμμετέχουν σε αυθόρμητα one night stands, κάνουν στενή παρέα με ανθρώπους της νύχτας,  και την επομένη ο ένας περιπολεί στους δρόμους για την ασφάλειά μας, και η άλλη κρίνει πρόσωπα και ζωές ανθρώπων, μέσα από το «λειτούργημά» της.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ξεκατινιάζονται και στα δικαστήρια….
Δεν πάμε καθόλου καλά.
Η Τατιάνα πως δεν το πήρε ακόμη χαμπάρι;

Strange Attractor

1 σχόλιο: