3.2.13

Χρειάζονται και μερικές φάπες που και που…


Δεν πρόλαβε η αστυνομία να δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των τεσσάρων συλληφθέντων για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, και αμέσως έσπευσαν οι επαγγελματίες πονόψυχοι να φωνάξουν «φάουλ»!
Όπου να’ ναι θα εμφανιστεί κι ο Στρατούλης….

 
Αφορμή τα πρησμένα χείλη και τα μαυρισμένα μάτια των δραστών.
Πρόκειται, λένε για κατάφωρη εγκληματική ενέργεια, για  βασανισμό κρατουμένων, για μεσαιωνικές πρακτικές, και κυρίως για αυτογκόλ της αστυνομίας, η οποία ξεδιάντροπα ομολογεί τις πομπές της!
Ή κάπως έτσι…


Τι μας λέτε ορέ παλουκάρια;
Το γεγονός ότι επί ώρες τους κυνηγούσαν τα περιπολικά για να τους πιάσουν, κι αυτοί διέφευγαν, κάνοντας ακόμη και car jacking σε ανύποπτο πολίτη, όντας οπλισμένοι σαν αστακοί, με καλάσνικοφ, σκόρπιον, και ποιος ξέρει τι άλλο, δεν συνιστά αντίσταση κατά της αρχής με την πραγματική έννοια του όρου;
Και όταν έχουμε αντίσταση στην προσπάθεια σύλληψης, δεν θα πέσουν και μερικές ψιλές;
Δηλαδή αυτό ποτέ μου δεν το κατάλαβα: Όποιος θέλει μπορεί να πετάει πέτρες, μολότοφ, ή και να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών, αλλά μόλις συλληφθεί, εκεί αμέσως θυμάται τον νόμο, και  ο αστυνομικός θα πρέπει ξαφνικά να μεταμορφωθεί σε νομοταγή και νομομαθή Μαμά Τερέζα, σεβόμενος τα δημοκρατικά και άλλα δικαιώματα του δράστη… αυτού δηλαδή που πριν από λίγο τον πυροβολούσε για να τον σκοτώσει.
Έ, όχι… δεν θα πάρω.
Όσο επαγγελματίας και αν είναι ο αστυνομικός, δεν παύει κι αυτός να είναι άνθρωπος.
Και ειδικά σε περιπτώσεις σκληρών κακοποιών, που δεν λογαριάζουν τη ζωή κανενός, όπως για παράδειγμα τα τέσσερα αυτά μπουμπούκια, που παρόλα τα «βασανιστήρια» είχαν την όρεξη να βρίζουν τους πάντες και τα πάντα κατά την μεταγωγή τους, καλά κάνουν οι αστυνομικοί και είναι άνθρωποι, με όλα τα ελαττώματά τους.
Όπως είναι άνθρωποι όταν ταίζουν με δικά τους χρήματα διάφορους κρατούμενους, λαθρομετανάστες κλπ.
Και σε όποιον αρέσει, διότι που και που και καμιά φάπα δεν κάνει κακό, ειδικά τώρα που η χώρα μας έγινε ξέφραγο αμπέλι για κάθε εγκληματία.
Εκτός κι αν κάποιοι συνεχίζουν να κατατρύχονται από μετεμφυλιακά συμπλέγματα και μπερδεύουν την σφαλιάρα στον σκληρό κακοποιό με αυτή εναντίον του αριστερού ή δημοκράτη πολιτικού κρατούμενου που ίσχυε κάποτε.
Έτερον εκάτερον.
Όσα λέω αναφέρονται στους κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου.
Και όσο η αστυνομία ασχολείται με αυτούς, και όχι με τις πολιτικές πεποιθήσεις των πολιτών, εγώ θα την στηρίζω.
Και για όσους θέλουν μια πλήρως επαγγελματική συμπεριφορά της αστυνομίας, ας δουν μερικά από τα χιλιάδες βίντεο που κυκλοφορούν με την αμερικανική αστυνομία εν δράσει.
Προσωπικά, θα προτιμούσα να με  συλλάβουν οι δικοί μας «άνθρωποι» παρά οι εκεί ρομπότ επαγγελματίες, που ακόμη και για μια απλή τροχαία παράβαση, σε ξαπλώνουν στο έδαφος, σε δένουν χεροπόδαρα, και μετά σου απευθύνουν τον λόγο.
Και άμα πεις και καμιά κουβέντα, ή κουνηθείς λίγο στραβά, παίρνουν μπρος τα τέιζερ, και μιλάνε τα πιστόλια.
Και εμάς μας πείραξαν μερικές σφαλιάρες, σε άτομα που συνελήφθησαν με καλάσνικοφ;
Για όνομα….

Strange Attractor

43 σχόλια:

  1. Εδώ στην Ελλάδα δικαιολογούνται όλα για τους τρομοκράτες και τίποτα σε βάρος τους Strange Attractor...
    Άνθρωποι οπλισμένοι σαν αστακοί, δεν είναι παιδάκια...
    Την καλημέρα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεξιό ντιρέκτ, αριστερό μάτι. Κλασικό χτύπημα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με τόσο κακό photoshop τον φάγατε τον πρόλογο η ειστε κι εσείς προπαγανδιστες του mega;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Θεός να μας κόβει μέρες και να δίνει χρόνια στον Πρετεντέρη....

      Διαγραφή
    2. Στρέϊντζ, πολύ καλό, εξαιρετικό, και το άρθρο και η απάντηση.
      ΜΑς ρπήξαν με τα "ανθρώπινα δικαιώματα", ά"ι σιχτίρ πια...

      Αργεάδης Ν.

      Διαγραφή
  4. πολύ σωστά τα λέτε κύριε Strange Attractor! έτσι είναι, ακριβώς.. ας φάνε και μερικές ψιλές, μετά από τόσα που έκαναν δε θα πάθουν τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως θα έπρεπε να συλληφθούν οι γονείς αυτών των παιδιών; Αυτοί οι πιτσιρικάδες έχουν "τις πλάτες" των γονιών τους και με αυτές κάνουν τη δήθεν επανάσταση τους; Ή μήπως μέσω αυτών των παιδιών "επαναστατούν" κάποιοι γονείς από τις αναπαυτικές πολυθρόνες τους;

      Διαγραφή
  5. Έχω την εντύπωση ότι ο εκάστοτε "αστυνομικός" φοράει τη στολή του και έχει το όπλο του για να μπορεί να επιβάλλει το νομο. Δημοκρατικά. Επειδή οι συγκεκριμένοι τέσσερις ήταν παράνομοι ο καθένας μπορεί να τους σαπακιάζει επειδή είναι άνθρωπος και βγαίνει εκτός εαυτού; Στο κάτω κάτω αν δεν είχε την υπομονή ο κάθε λογής μπάτσος να εφαρμόζει πλήρως και ορθώς το νόμο ας μην γινόταν όργανο Του. Είναι τουλάχιστον ντροπή για οποιονδήποτε θέλει να λέγεται δημοκράτης αυτές οι μεσαιωνικές απόψεις του τύπου "οφθαλμός αντί οφθαλμού". Όσο για τους Αμερικάνους αστυνομικούς ο καθένας που εμπλέκεται σε παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων απολύεται. Ο ελληνάρας μπατσάκος είναι πιο άνδρας όμως και είναι άξιος επαίνου...Ντροπή σας γι αυτές τις απόψεις και εύχομαι καλά μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να επιδοτήσουμε μαθήματα τηλεπάθειας στους Έλληνες Αστυνομικούς, να σταματάνε τις σφαίρες από Καλάσνικωφ σαν τον Νίο στο Matrix. Με υπομονή και δημοκρατικότητα. Αλλά έχετε δίκιο. Δεν έπρεπε να φάνε ξύλο τα "παιδιά". Ντροπή. Οι άχρηστοι που τα ανέθρεψαν έπρεπε να το φάνε.

      Διαγραφή
    2. Γιατί καλέ; Για να σταματήσουν τις σφαίρες τους έδειραν;

      Διαγραφή
    3. Όχι καλέ, θα χρησιμοποιούσαν την Force για να τους αφοπλίσουν... Άσε δε που όταν αντιστέκονταν στην σύλληψη, τη μεταγωγή και λοιπά, η ενδεδειγμένη μέθοδος καταστολής είναι το τσάι και συμπάθεια.

      Διαγραφή
    4. Θα ήθελα να σε δω xiliometrakia στη θέση του οδοντίατρου που απήγαγαν τα 4 μπουμπούκια, την ώρα που οι αστυνομικοί τους συλλαμβάνουν. Σε φαντάζομαι άσπρο σαν το πανί (η απόχρωση της οπίσθιας πλευράς του παντελονιού με αφήνει παγερά αδιάφορο) να φωνάζεις στους αστυνόμους: "Σκίστε τα, τα κ...παιδά. Μαυρίστε τους στο ξύλο τους π...ηδες" και άλλες παρόμοιες αβροφροσύνες....

      Διαγραφή
    5. παλι βγηκε η ελληνικη φλυαρια στο σεργιανι στα λογια δεν σας πιανη κανεις,καλυτερα θα ηταν να κοιταχτιτε στον καθρευτη να δειτε τι εκανε αυτα τα παιδια να εχουν τετοιο ψυχισμο παρα να γυνεστε συνιγοροι τις ελληνικης καταντιας.απο οτι λεγετε ο ενας ηταν φιλος του Αλεξ που σκοτωσαν οργανα του νομου ,δεν καταλαβενετε οτι το ελληνικο συστημα κανει ενκληματιες για να υπαρχη?

      Διαγραφή
  6. Οσες σφαλιαρες και να φας η μουρη σου δεν γινεται σαν την μουρη του ροκυ στο τελος του αγωνα...Μην μπαλωνετε εκει που δεν μπορειτε...Καλα κανατε και τα πιασατε τα "αγγελουδια", αλλα μια φορα βασει συνταγματος δεν πηγατε...Μπαουλο στο ξυλο τους κανατε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Strange Attractor, πάντα έτσι ήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα... παλιά ήμουν δεξιός!

      Διαγραφή
    2. καθόλου δεν μας κάνει εντύπωση. από κει σας μάζεψε η χα, το ξέραμε και χθες. τώρα για τα πρησμένα χείλη και τα μαυρισμένα μάτια... ε, όσο να πείτε, και τα μέσα υπερβάλλουν καμμιά φορά.
      Εγώ από την άλλη τι να πω... για την αποκατάσταση της τάξης και μόνο και στα δικά σας τα παιδάκια εύχομαι.

      Διαγραφή
  8. na fas esy sfaliares apo mpatsous sou euxomai kathiki

    tipota allo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ από τον Μπαμπινιώτη...Που γράφεις με greeklish...

      Διαγραφή
  9. Παπαπα, δημοκρατικότητα και από τα μπατζάκια... Στον τελευταίο ειδικά, φάπες από αστυνομικό λίγο δύσκολο να φάω αγαπητέ γιατί οι γονείς μου με ανέθρεψαν για άνθρωπο, δεν αμολούσαν αγωνιστική καλούμπα ταίζοντάς με αστικοποιημένο αριστερό παραδάκι όπως τα ζα της καναπεδάτης επαναστάσεως. Αλλά σας έχει πάει το σκατό στην κάλτσα γιατί πλέον η κοινωνία δεν χάφτει το αγωνιστικό παραμυθάκι. Και αυτά τα "όποιος δε συμφωνεί μαζί μας είναι φασίστας/μπάτσος/συστημικός κουλουπου κουλουπου" αλλού. Ασχοληθείτε με τις οικογένειες των ανθρώπων της Μαρφίν, του ταξιτζή της Πάρου και όλων των θυμάτων της ψευδοαριστερής "τρομοκρατίας" και αφήστε τα μπουμπουκάκια, αυτά θα τα υπερασπιστεί καμιά Κωνσταντοπούλου, σαν τον βιαστή των τουριστριών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι βλαξ. 'Στον τελευταίο ειδικά, φάπες από αστυνομικό λίγο δύσκολο να φάω αγαπητέ γιατί οι γονείς μου με ανέθρεψαν για άνθρωπο, δεν αμολούσαν αγωνιστική καλούμπα ταίζοντάς με αστικοποιημένο αριστερό παραδάκι όπως τα ζα της καναπεδάτης επαναστάσεως.' Τα ίδια έλεγε και ο Δημητρίου, δεξιούλης Κυπραίος φοιτητής. Μετά συνάντησε μια ζαρντινιέρα.

      Διαγραφή
    2. Ααα, συνεχίζουμε τις αβρότητες. Μια χαρά του τα σκάσαμε του ζαρντινιεράκια πάντως για να κόβει βόλτες, και καλά, 17/11 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

      Διαγραφή
  10. Η ληστεία τράπεζας είναι αδίκημα και τιμωρείται. Η βιαιοπραγία και η κατάχρηση εξουσίας είναι επίσης έγκλημα και επίσης τιμωρείται. Αν δεν πιστεύεις ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους, κι αν είναι να το πάμε στο επίπεδο του «κλέφτες κι αστυνόμοι», το να παρανομεί το κράτος είναι πολύ πιο σοβαρό από το να παρανομεί ένας πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κατάχρηση εξουσίας που είναι? Αφού δεν την αναγνωρίζουν την εξουσία του κράτους οι "επαναστάτες". Όταν μας συμφέρει θυμόμαστε την "εξουσία" και το "κράτος"? Ας μην γελοιοποιούνται περαιτέρω οι υπερασπιστές των ψευτοαναρχικούληδων...

      Διαγραφή
  11. ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΒΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοράνε στολή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ?

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ θα φέρω τον Τάκη τον Τσιμπίδα και τον Τάσο τον Τανάλια. Κι αν δε βγάλουμε άκρη θα το παίξουμε μετά σε τάπες πόκεμον.

      Διαγραφή
  12. Μένεις ακόμη σε εκείνο το ισόγειο στην Κυψέλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εξαιτίας
    μιας Ληστείας
    μας πήρανε πρέφα
    πάνω στην πράξη
    Και μας κάνανε την Μάπα
    Μπλε Μαρέν αραπα
    Μπλε Μαρέν αραπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι έγινε ρε παιδιά, φάγατε την κρατική επιχορήγηση στις τσάρκες του Αλέξη και δε σας έμειναν αρκετά για να προσλάβετε κάνα τρολ της προκοπής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γράψτέ, γράψτε της μαλακίες σας! Η μάνα σας και ο πατέρας να είναι οι επόμενοι, που θα βρεθούν απεναντι απο ενα πολεμικό όπλο σε χέρια λοβωτομημένου νεαρού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το χειρότερο μου. τύποι σαν κι εσένα είναι αυτοί που τους βλέπεις σε κάτι πάρτυ να στέκονται δυσκοιλιοι έτοιμοι να κραξουν κάθε τι κινείται δίπλα τους,έχουν δεν έχουν 2 φίλους που προφανώς τους ανέχονται τιμής ένεκεν μιας παλιας φιλίας, δουλεύουν συνήθως σε θέσεις που δεν απαιτούν καμία πρωτοτυπία η δημιουργικότητα και προφανώς οπότε γυρνάνε σπίτι, βγάζουν την ολόσωμη στολή τους και μπαίνουν στο κουκουλι τους.Ελπίζω να μη σε πετύχω στην ίδια παρέα πότε. Ελπίζω σε ένα κόσμο με λιγότερους ομοίους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. an isoun entaksi tha afines ola ta sxolia na ta vlepoume kai oxi auta pou thes esy. toso antikimenikos kai dikaios eisai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι έγινε ωρέ παιδιά; Λίγη δουλειά παραπάνω έπεσε και έχασα τον ομαδικό αριστοξυσμό στα διαδίκτυα?

    Θερμή παράκληση προς τους διαχειριστές:
    Αφήνετε όλα τα σχόλια των... γκουχ γκουχ... παιδαγωνιστάδων! Να γελάσει κι εμάς λίγο το χειλάκι μας.

    Σας μερσώ απεριορίστως (τα γαλλικά και το πιάνο, καθώς και ο Αγώνας, δεν κρύβονται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είτε αυτοί οι νεαροί άξιζαν το ξύλο είτε όχι, σημασία έχει:
    1) Ότι κατά το Σύνταγμά μας τα βασανιστήρια απαγορεύονται σε κάθε περίπτωση.
    2) Ο αστυνόμος εν ώρα υπηρεσίας εκπροσωπεί το κράτος και δρα μόνο όπως οι νόμοι του ορίζουν. Δεν μπορεί, λοιπόν, να το διασύρει με τις δικές του αδυναμίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το φαινομενο ειναι αναδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αχαριστία!! Τα παιδιά αγώνα κάνουν για εμάς των οποίων εκμεταλλεύεται την εργασία μας ο κακός καπιταλισμός. Οι ίδιοι δεν έδωσαν έως τώρα την δυνατότητα σε κανένα αφεντικό να τους εκμεταλλεύτει.Μέχρι σήμερα τρώνε από τα έτοιμα (και στη φυλακή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να μην είμαστε αχάριστοι τα παιδιά αγωνίζονται για μια πιο δίκαιη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση... Το παράδειγμα που δίνουν πάντως δεν βγαίνει.. Μάλλον χρωστούν στην κοινωνία παρά τους χρωστά.. έως σήμερα μόνο έτοιμα έχουν φάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο εκφασισμός μας είναι ταχύτατος...Οι "φάπες" και οι γροθιές σε ήδη ακινητοποιημένους ληστές δεν είναι δείγμα εκπαιδευμένου αστυνομικού. Το αντίθετο. Αυτά φέρνουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Πότε θα το καταλάβουμε αυτό? Επίσης γιατί πρέπει η απλή αυτή υπενθύμιση να ταυτίζεται με την υπεράσπιση της τρομοκρατίας? ή της ληστείας?

    Η όλη διαμάχη μου θυμίζει σχετικούς διαλογους στις ΗΠΑ μετά το τρομοκρατικό χτύπημα: Να ανοίξουμε μια τρύπα στο Αφγανιστάν - να το εξαφανίσουμε. Ναι στο βασανιστήριο του εικονικού πνιγμού. Η "πολλή δημοκρατία μας έχει φάει"...Κι όποιος είχε αντίλογο στην καλύτερη περίπτωση χαρακτηριζόταν ως "εχθρός του έθνους". Φυσικά τόσα χρόνια μετά η βία στο Αφγανιστάν και το Ιράκ είναι εκτός ελέγχου - όπως φαίνεται άλλωστε από τους χιλιάδες πρόσφυγες που φεύγουν με κάθε μέσο από αυτές τις χώρες (με προορισμό την Ευρώπη - πιθανότατα μέσω Ελλάδας)

    Όταν σπέρνεις βία, θα θερίσεις και άλλη βία: Το σώμα των ειδικών φρουρών είναι από τα πιο ανεκπαίδευτα αστυνομικά σώματα που μπορεί κανείς να συναντήσει σε χώρα του τρίτου κόσμου. Τα κριτήρια εισαγωγής είναι αστεία και η εκπαίδευση το ίδιο. Ήταν απλά θέμα χρόνου να βρεθεί ένας Κορκονέας. Όπως ήταν αναπόφευκτο να συσσωρευτεί οργή από τις συνεχείς προσβολές που μοίραζαν απλόχερα οι ειδικοί φρουροί κατά τη διάρκεια τυπικών ελέγχων, στους πιτσιρικάδες των οποίων το ντύσιμο ή την κόμμωση δεν ενέκριναν (απλά ρωτήστε - ειδικά αν γνωρίζετε καθηγητές που έχουν κάποια επαφή με τους μαθητές τους...)

    Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή τη Μιχαλολιάκεια λογική για το κράτος δικαίου, που φαίνεται να εξαπλώνεται σε υποτιθέμενους δημοκράτες...
    Η ικανοποίηση του θυμικού (της "εκδίκησης") που νιώθουν μερικοί για "τα κωλόπαιδα" *είναι* ακριβως αυτό: Δεν μπορούμε να δούμε πέρα από τη μύτη μας και να προβλέψουμε τις επιπτώσεις της νομιμοποίησης της παράνομης βίας από τους θεσμικούς εκπρόσωπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή