2.2.13

Ένα μικρό βήμα για το πορνό...


Στείλαμε ποντίκια, σκυλιά, και μαϊμούδες στο διάστημα.
Το μόνο που δεν στείλαμε ακόμη είναι … πορνοστάρ.


Και αυτό όμως έχει προγραμματιστεί, οπότε μην ανησυχείτε!



Αν όλα πάνε καλά, τον Μάρτιο του 2014, μια νεαρή καυτή πορνοστάρ θα κάνει ένα μικρό βήμα για το πορνό, και ένα μεγάλο βήμα για την πορνογραφία…
Πρόκειται για την σοκολατένια 34χρονη Coco Brown, γνωστή και ως Honey Love, που υπηρετεί την 7η τέχνη εδώ και καιρό, μέσα από αριστουργήματα όπως τα Big Booty Bomb 2,  Sugarwalls Slop Shots, και It Don't Matter, Just Don't Bite 5…
Αυτό το διάστημα η εν λόγω θεραπαινίς της κινηματογραφικής τέχνης βρίσκεται στην Ολλανδία, όπου και εκπαιδεύεται για να κατακτήσει το διάστημα.
Αν τελικά το πετύχει, θα είναι η πρώτη πορνοστάρ, και η δεύτερη Αφροαμερικανή που θα έχει βγει από την γήινη ατμόσφαιρα.
Η Brown, που έχει καλλιτεχνική έδρα της την Γερμανία, θα έχει την ευκαιρία να επιδείξει το ταλέντο της στους τυχόν εξωγήινους χάρη στην ιδιωτική εταιρία SpaceXC της Ολλανδίας η οποία προσφέρει την ευκαιρία σε ιδιώτες να απολαύσουν ένα ταξίδι στο διάστημα.
Ήδη η Brown πλήρωσε $100.000 για το μοναδικό αυτό προνόμιο, που αν ολοκληρωθεί θα αφορά σε ταξίδι της περίπου 100 χιλιόμετρα πάνω από τη γη. Αν βέβαια καταφέρει να περάσει την σκληρή εκπαίδευση που απαιτείται.
Όπως περιγράφει η ίδια, αυτό το διάστημα κάνει καθημερινή εκπαίδευση σε συνθήκες βαρύτητας Zero G, μέσα σε ειδικό αεροσκάφος το οποίο ανεβαίνει σε ύψος 30.000 ποδών και στη συνέχεια πέφτει απότομα στα 15.000 πόδια, με το ενδιάμεσο διάστημα να χαρακτηρίζεται από μηδενική βαρύτητα.
Σύμφωνα με την φερέλπιδα αστροναύτη, υπάρχουν τρία είδη βαρύτητας: Martian, Lunar και Zero G.
Στη συνέχεια, η εκπαίδευση της θα είναι σε εξομοιωτή διαστημικής πτήσης, ο οποίος μπορεί και αναπαράγει συνθήκες βαρύτητας μέχρι και 3G, αλλά και στο αεροσκάφος Albatross Jet το οποίο μπορεί και αναπαράγει τις ίδιες μανούβρες με αυτές του διαστημοπλοίου.
Όσον αφορά στο κρίσιμο ερώτημα που είναι στα χείλη όλων μας, αν δηλαδή η φλογερή Coco θα κάνει σεξ στο διάστημα, αυτό και να γίνει δεν θα είναι η  πρώτη φορά στην ιστορία, αφού το 1999 το ζευγάρι των Silvia Saint και Nick Lang ήταν αυτοί που έχουν την πρωτιά, κάνοντας έρωτα για 20 ολόκληρα δευτερόλεπτα σε μηδενική βαρύτητα για χάρη της ταινίας The Uranus Experiment Part Two.
Το επίτευγμα αυτό το κατάφεραν μέσα σε ειδικό αεροσκάφος που πετούσε στα 11.000 πόδια, και στη συνέχεια πραγματοποίησε κάθετη βουτιά για 20 δευτερόλεπτα. Το τι ακριβώς πρόλαβε το ζευγάρι να κάνει, δεν το γνωρίζω, και για αυτό θα ψάξω να βρω την ιστορική αυτή ταινία…
Η Brown θα πάει πολύ πιο ψηλά από το ζευγάρι των πρωτοπόρων εραστών του διαστήματος, αλλά είναι αμφίβολο ότι θα κάνει τίποτα το ερωτικό, αφού όπως λέει και να ήθελε, είναι πολύ δύσκολο κυρίως εξαιτίας της βαριάς στολής που θα φοράει.
Είναι όμως αισιόδοξη, και πιστεύει πως αν δεν παίξει με τον δονητή της, το πιο πιθανό είναι να πετάξει έξω ένα από τα πλούσια στήθη της και να φωτογραφηθεί με φόντο τον πλανήτη μας!
Μιλάμε για ιστορικές στιγμές…..

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου