14.4.13

Ένας γιατρός που ανασταίνει νεκρούς!


Υπάρχει στην Αμερική ένας γιατρός, που έχει μια πολύ σπάνια «ειδικότητα», η οποία δεν διδάσκεται πουθενά, ούτε και αναγνωρίζεται επίσημα.
Είναι όμως χρήσιμη, και αποτελεσματική.



Πρόκειται για τον Δρα Sam Parnia, ο οποίος ειδικεύεται στην «ανάσταση» των νεκρών!
Δηλαδή, αν πεθάνετε, τότε αυτός είναι ο πιο κατάλληλος γιατρός για τη περίπτωσή σας.


Ο   Parnia είναι Άγγλος, και διευθύνει μια μονάδα εντατικής περίθαλψης στη Νέα Υόρκη.
Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης μονάδας είναι ότι εκεί μέσα έχουν επανέλθει στη ζωή ασθενείς που ήταν νεκροί επί ώρες! Με την φροντίδα του συγκεκριμένου γιατρού.
Η μέθοδος που χρησιμοποιεί βασίζεται στην αντίληψη ότι τα περισσότερα νοσοκομεία σηκώνουν ψηλά τα χέρια με μεγάλη ευκολία, και στηρίζονται σε ξεπερασμένες τεχνικές παρελθουσών δεκαετιών.
Στην μονάδα όμως του Sam Parnia, οι γιατροί χρησιμοποιούν και εκμεταλλεύονται κάθε πιθανή ιατρική μέθοδο και τεχνολογία, με αποτέλεσμα να ανασταίνουν «νεκρούς», των οποίων οι καρδιές έχουν πάψει να λειτουργούν, και ο ίδιος να ισχυρίζεται πως αν όλοι ακολουθήσουν τις δικές του μεθόδους, τότε μόνο στις ΗΠΑ θα μπορούσαν να σωθούν έως και 40.000 ζωές ετησίως!
Και πράγματι, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, όσοι υφίστανται καρδιακή ανακοπή, και μεταφέρονται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, όπου ο Sam Parnia κάνει τα θαύματά του, έχουν 33%  πιθανότητες να ζήσουν, από ότι στα υπόλοιπα αμερικανικά νοσοκομεία όπου το ποσοστό ανάκαμψης είναι μόλις 16%.
Ο Sam Parnia εξηγεί τις μεθόδους του στο βιβλίο The Lazarus Effect, όπου και αναφέρει τη περίπτωση μιας νεαρής Ιαπωνίδας που ήταν νεκρή για περισσότερες από τρεις ώρες, πριν την επαναφέρουν στη ζωή με μια διαδικασία που διήρκεσε έξι ολόκληρες ώρες.
Έκτοτε, η κοπέλα ζει μια χαρά, και μάλιστα έγινε και μητέρα.
Καλή Ανάσταση!

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου