28.5.13

Λος Τρες Ρεντίκολος…



Τα αρχοντοχρυσαυγίτικα!
Το χαρακτηριστικό «Αρχοντοτσολιάδικο» στυλ του συγκροτήματος, που τόσο πολύ έλλειπε τα τελευταία χρόνια.
Έλλειψη που όπως φαίνεται συνετέλεσε στην διάλυση της πατρίδας!



Οι τρεις καλλιτέχνες, που ένιωσαν σχεδόν ταυτόχρονα τη βία της δημοκρατίας να τους πληγώνει και να τους προδίδει, (αφού αυτή η περίφημη Δημοκρατία οδήγησε τον αθώο λαό στη φτώχεια και τον υποχρέωσε να ζητάει ακόμα και απόδειξη για την κατανάλωση στα μαγαζιά), θέλησαν να ενώσουν τη φωνή τους και να τραγουδήσουν για τη χώρα τους, όπως την ονειρεύονται.



Γι’ αυτό και τα τραγούδια τους τα χαρακτηρίζει η νοσταλγία για μια άλλη, τίμια και καθαρή Ελλάδα: Την Ελλάδα του μόχθου, της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας, όπου οι Έλληνες πατριώτες καλλιεργούσαν μόνοι τους τα γαρίφαλα που πετούσαν κάθε βράδυ στα μαγαζιά όπου πήγαιναν μετά τη δουλειά για να ξαποστάσουν.
Όπου κανένας ΣΔΟΕ δεν έλεγχε αν το σκάφος που έχεις δηλώσει επαγγελματικό, είναι όντως επαγγελματικό.
Και όπου οι μαύροι που πουλάνε τα παράνομα CD, εκτελούνται επί τόπου, από ειδικά τάγματα εφόδου.
Ορισμένοι ενδεικτικοί τίτλοι από τα τραγούδια του δίσκου: «Ο Καλύτερος Ναζί», «Αχ, Κομμούνι μου», «Του Χρυσαυγίτη η Μαχαιριά», «Ω, Γλυκύ μου Bear» κοκ.
Στην πραγματικότητα, τα «Αρχοντοχρυσαυγίτικα» αποτελούν το ορόσημο για το ξεκίνημα μιας νέας μουσικής σχολής.
Έχοντας «δανειστεί» στοιχεία από τα «τρίο» του παλιού ελληνικού κινηματογράφου (Τρίο Κιτάρα, Τρίο Ατενέ, Τρίο Κορτεζίνο, κοκ), ξαναφέρνουν στη μόδα τον παλιό εθνικό ρομαντισμό και τη νοσταλγία για τις εποχές του χρηματιστηρίου και της πατριωτικής ανάτασης μέσα από τα γαρύφαλλα.
Ήδη έχουν κλείσει περιοδείες για όλο το καλοκαίρι στις γιορτές της Νεολαίας της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα συμμετάσχουν και στις γιορτές «Μαχαίρωμα του 14χρονου».
Το ετήσιο φεστιβάλ, δηλαδή, που γίνεται για να αποδείξει ότι όλα είναι μια συνομωσία του διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου που θέλει να απομακρύνει τους Έλληνες από τις αγαπημένες τους παραδόσεις: Τα σκυλάδικα, τη βία στους πιο αδύνατους και τα ουίσκι «μπόμπα».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου